Gombás csirke NoCarb rizzsel

2014-07-02

sponsored links

Hozzávalók:gombáscsirkeparadicsomos0

  • 10 dkg gomba – Ajánlom a barna csiperkét, mert “gesztenyés” íze kiváló!
  • 20 dkg csirkemell
  • 1 db nagy fej hagyma
  • Erõs paprika – lehet zöld paprika vagy paprika por, esetleg chili
  • 0.5 l paradicsom sûrítmény
  • Bazsalikom – friss vagy szárított, hiányában lehet majoránnával vagy babérlevéllel is ízesíteni
  • 1 evõkanálnyi olíva olaj
  • 1 evõkanálnyi zsír (sertés, kacsa, liba)
  • 4-5 szem sacharin vagy kávéskanálnyi eritrit
  • Õrölt bors
  • 1 kávéskanál só, illetve ízlés szerint
  • 1 dl víz

Elkészítés:

  • Az apróra vágott hagymát dinszteld meg egy kevés zsíron, kanálnyi vízzel
  • A következõ lépés a csirkedarabok alaphoz való adása legyen, s pirítsd meg a húst
  • Dobd az edénybe a megmosott és tetszés szerint feldarabolt gombát, melyet párold további víz hozzáadásával puhára
  • Az edénybe öntsd bele a paradicsomlevet, további vizet is
  • Fûszerezd – sóval, borssal, édesítõvel, fûszernövénnyel
  • A kb. 15-20′ alatt összefõtt étel tetejét locsold meg némi olíva olajjal

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=23135

sponsored links

Keres?s