Gombás-aszalt paradicsomos melegszendvics

2014-01-12

sponsored links


    Van úgy, hogy ránézek a boltban valami árura, és látom ,hogy most ezt,vagy azt készítenék belõle.
    Így jártam amikor megálltam a Lidl-ben a gombakonzervnél,melegszendvics gõzölgött a reggelizõ
    asztalon.
 

    Hozzávalók: 2 személyre

  • 1 kisdoboz gombakonzerv
  • 4 db zsömle
  • 1 kisfej vöröshagyma
  • 1kk zsír
  • bors
  • 1 maréknyi aszalt paradicsom
  • 1kk szárított bazsalikom
  • piros arany
  • sajt
  • zöldpaprika

   
                         

Elkészítése:
A nyáron házilag aszalt paradicsomokat kicsit beáztattam melegvízbe, amíg a hozzávalókat elõkészítettem.
A hagymát egy fél kanál zsíron megdinszteltem, majd rátettem a lecsöpögtetett gombát, és az aszalványt.
Addig pároltam amíg elfõtt a gombából a nedvesség,fûszereztem,adtam hozzá egy mogyorónyi piros arany krémet.
A zsömléket megtöltöttem a gombával, ráhalmoztam a reszeltsajtot, és sütöttem a sajt olvadásáig.
Kicsit csípõs zöldpaprika nagyon jól illett hozzá.





A konyharuhát Édesanyám kb 63 éve kézimunkázta, a monogramját is belevarrta,én 20 éve használom.



Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/01/gom...

sponsored links

Keres?s