GoGo Hami ? Mammut burger füstölt sajttal

2014-04-21

sponsored links

Bár az elmúlt két nap, nem éppen a rendelt ételrõl szólt, de azért, hogy ma se maradjon bejegyzés nélkül az oldal, azért egy hamburgert elõhúzunk a kalapból. Múlt héten Gasztro kolléga fejébe vette, hogy az oldal elsõ bejegyzésének szereplõjéhez kell elmennünk vacsorázni, mert ott giga nagy a gyros, meg amúgy is az jó lesz nekünk vacsorára. Igazság szerint, így, hogy nem kevés sonka és tojás csúszott le a torkomon az elmúlt két napban, és ebéd gyanánt még ilyen olyan különlegességeket is sikerült elfogyasztani, így nem biztos, hogy túl sok jót fogok mondani, a GoGo Hami Rózsa -ban fogyasztott Mammut burgerrõl, amibe még extra füstölt sajt is került.

Esztétika,megjelenés: Méretes puffancs, ha már a neve alapján méretes a burger, aminek némi szezámmag is került a tetejére. A belbecs a vaskos, és jól láthatóan tisztességesen átsütött marhahúspogácsától lesz igazán mammutos, ami nekem azért a színe miatt annyira nem barátságos. Alatta friss zöldségek, saláta, paradicsom és uborka, ami látszik, elrejtve pedig még némi lila hagymát is találunk. A húspogácsa tetején, egy kiadós adag füstölt sajt csücsül, ami, bár a húspogácsát a rendelés leadás után kezdték el sütni és így a sajt úgy került rá, hogy a husi még meleg volt, nem olvadt meg. A hamburger megjelenése egészen ínycsiklandozó, a húspogácsa színét leszámítva, az egyetlen hiba talán csak az, hogy a buci a húshoz képest túl nagy.

Pont:7/10

Ízvilág: Hát az az igazság, hogy a húsnak nem a színe a legnagyobb baja. Lelkesen haraptam a burgerbe, a kolléga promója után, de az elsõ falat után, inkább azt éreztem, hogy az étel olyan mint a hely. A húspogácsa, ha valóban 100% marhahúsból van, akkor el sem tudom képzelni, hogy melyik részébõl, de az íze alapján, inkább valamilyen sertéshússal kevert csodáról lehet szó. A zöldségek kicsit javítanak a helyzeten, azok bizony ropognak, és már valamicske íze a paradicsomnak is van. A buci szinten nem rossz, kicsit édeskés, tipikus strandos óriás burger alapanyag. Összeségében az ízével kapcsolatban az a benyomásom, hogy két fagyasztott vékony húspogácsával is el lehet érni nagyjából ezt az ízhatást, és ha egy marék csalamádét még belepasszíroztak volna, akkor akár a Balaton parton is elférne a mammut burgerük.

Pont:6/10

 

Mennyiség: Amitõl Mammut burgernek lehet nevezni, az esetleg a buci mérete. Ennek köszönhetõen egészen laktató a hamburger, de a 15 dekás húspogácsa, az nem mondható valami brutálisan nagy adagnak. Zöldség mennyiség terén nincs probléma, és ha szépen kérjük akkor a ketchup, mustár téren sem sajnálnak tõlünk semmit. Talán a legnagyobb erõssége ennek a hamburgernek a mérete, és ha éhesen is érkezünk, ettõl jóllakottan fogunk tudni távozni.

Pont:8/10

Ár/érték: 1290 forintot kérnek a mammutért, ami nem nevezhetõ kevésnek, fõleg ha kicsit jobban belegondolunk, hogy mit is kapunk a pénzünkért. A húspogácsa, véleményem szerint kizárt dolog, hogy marhahúsból legyen, de ha mégis, akkor kicsit át kéne gondolniuk, hogy hogyan is bánnak azzal a hússal. A sütés után, egy belül is száraz, szinte élvezhetetlen ízû húskészítmény kerül a buciba, aminek az ízén csak az egyéb összetevõk javítanak. Azt hiszem, ez volt az elsõ és utolsó alkalom, hogy GoGo Hami -ban ettem és már azt is értem, hogy miért is érkezett, pár ízesebb hozzászólás a múlt heti gyros tálukkal kapcsolatban.

Pont:4/10

560true thumbnails under 315true true 800http://mitettemma.hu/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide4
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide5
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide6
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide7
 
 
 
 
 
 
 

Folytats a blogon ... mitettemma.hu/gogo-hami-mammut-burger...

sponsored links

Keres?s