Gesztenyés töltött csirke

2013-12-17

sponsored links


A gesztenye felhasználása egyre nagyobb teret hódít meg magának, nemcsak az édességekben, hanem az ételekben is. A töltött húsok különlegesek és ünnepélyesek lesznek általa. Ha nem szeretnénk hogy darabos legyen a gesztenye a töltelékben, villával törjük össze vagy daráljuk le, esetleg használjunk az üzletben kapható, cukrozatlan, natúr gesztenyemasszát. 

Gesztenyés töltött csirke  6-8 személyre

Hozzávalók: 1 kicsontolt konyhakész csirke, 30 dkg darált sertéshús, 20 dkg gesztenye, 1+1 hagyma, 1 zsemle, 1 tojás, 1 csokor petrezselyemzöld, 2+2 evõkanál olaj, 1 dl fehérbor, só, bors, fûszerpaprika, szárított ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2013/12/no...

sponsored links

Keres?s