Gesztenyefánk (paleo)

2014-01-03

sponsored links



Mi miért születik meg... Ez például azért, mert elfogyott a ToTu, fõtt tojásfehérje rúd viszont volt még a hûtõben. Mivel mindkettõ tojásfehérje gondoltam jó lesz belõle a paleo nokedli is. Nem jó lett, hanem jobb. Aztán amikor tegnap felraktam a FB oldalamra a hagyományos túrófánkot leesett, hogy a nokedlihez képest mennyire hasonló dolgokkal lehetne behelyettesíteni... Aztán elkészítettem. :)


Hozzávalók:


3 tojás
1 vaníliarúd kikapart magjai
1 citrom héja
(esetleg 1/2 citrom leve)
csapott teáskanál szódabikarbóna

a sütéshez: 
kókuszolaj vagy zsír

a tálaláshoz:
õrölt eritritol 


Az összes hozzávalót turmixgépbe téve egynemû masszává dolgozzuk. Minimum 1 órára hûtõszekrénybe tesszük pihenni. Teáskanálnyi masszából golyót formálunk, végül közepes lángon felforrósított bõ kókuszolajban vagy zsírban kisütjük. Õrölt eritritollal és cukormentes lekvárral kínáljuk.

Többen kérdeztétek a ToTut és a tojásrudat hol lehet beszerezni. Ezt sikerült megtudnom: Budapest területén magán személy részére házhoz szállítás nincs, vagy 20.000 Ft nettó esetén 7-15 óráig. Idõ meghatározás nélkül a jelzett telefonszámon, lehet rendelni, és a megadott címen átvenni. A paleos boltokban kapható pár termék. Vidéken a járat útvonalon telefon egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel.


Vásárlás, Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933


Nyitva: H-P 7-16 óráig. Telefonon leadott rendelés 24-órában átvehetõ.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.


Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s