Gardrób + Közös Piac - 2014. február 22. Budapest, Király utca 8.

2014-02-17

sponsored links

 
Újra a gasztronómiáé a fõszerep a Király utcában!

A magyar termelõk által készített finomságok kedvelõinek ebben az évben eddig be kellett érniük a 10 árust felvonultató mini Közös Piaccal, mely a Gardrób Közösségi Ruhavásár mellett került megrendezésre. Február 22-én azonban ismét a gasztronómiáé lesz a fõszerep a Király utcában, így újra felsorakoznak Magyarország legötletesebb kis-és õstermelõi, hogy bemutassák milyen újdonságokkal vágnak neki a 2014-es évnek.

A Közös Piac nem hagyományos piac, a heti bevásárlást a vásárlók valószínûleg nem itt ejtik meg, viszont mindenki talál magának különlegességet, érdekességet, olyan delikát terméket, amivel máshol biztosan nem találkozik.  A piacon megtalálható minden, ami szem-szájnak ingere: méz, lekvár, húsok, savanyúságok és sok-sok odaadó figyelemmel és szeretettel készített finomság. A Közös Piacon a különleges fûszerektõl kezdve, a házi rétesen és házi csokin át a sajtokig minden megtalálható, de még kézzel varrott kötényeket és házi szappanokat is talál itt mindenki, aki kilátogat a vásárba.
A reggelit érdemes a bejáratnál található pékségnél elfogyasztani, az ebédet pedig el is lehet felejteni, mert addigra garantáltan tele leszünk a sok kóstolgatás után. Szerencsére a hidegtõl sem kell tartani, mert a Central Passage-ban forralt borral várjuk a vásárlókat.
A ruhák szerelmeseit sem hanyagoljuk el, így most kiegészítésképpen a Gardrób visszatérõ árusai várják minõségi használt ruhákkal és érdekes kiegészítõkkel a látogatókat.
A Közös Piac termelõit a Király utcai bejáratnál, a Gardrób használt ruha árusait pedig a Central Passage középsõ részén lehet majd megtalálni.
Közös Piac és Gardrób Közösségi Vásár
2014. február 22, 11-18 óráig
Central Passage: 1061 Budapest, Király u. 8.

Folytats a blogon ... liviakonyhasarka.blogspot.com/2014/02...

sponsored links

Keres?s