Fûszeres cseresznyés meggyes rétes

2014-06-20

sponsored links

 meggyescseresznyésstrudel03.jpg

Egy nagyon finom átmenet a leveles és az omlós tészta között és a kétféle gyümölcs is nagyszerûen harmonizál benne. Az eredmény magáért beszél és a töltelék változtatható az idénytõl függõen. Ugyanezzel a tésztával készítem a gombás, juhtúrós és spenótos táskákat. Ha nem szeretnénk az egész tésztát felhasználni a hûtõben 3 napig tárolható.
A tésztánál fontos hogy minden hozzávaló hideg legyen. Az csak egy személyes ajánlás hogy bio legyen! Érdemes utánanézni és akár belegondolni hogy hányszor permetezik a konvencionálisan termesztett búzát!!!

Hozzávalók 2 rúdhoz:
150 g finomliszt
100 g rétes liszt
250 g vaj
1/2 teáskanál szódabikarbóna
csipetnyi só
annyi jéghideg víz amivel összeáll a tészta ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2014/06/20/fusz...

sponsored links

Keres?s