Fél év...

2014-04-22

sponsored links

Drága kislányunk féléves lesz, éppen egy hét múlva. Gyorsan elment ez az idõ, de rengeteg minden történt. :-)

Az elején a sárgasággal vettük fel a küzdelmet, sikeresen, majd a hasfájás következett, és ezt követõen a fogzás indult el. Idõközben 3 hónapos kora óta elindultak az átaludt éjszakák, amiket mindig megzavart valami: 3 napos kórházi tartózkodás (vírusos hörgõgyulladás, majd hasmenés, enyhe kiszáradás), majd az intenzív fogzás. 

Egyik nehézséget sem cserélném el, ha újrakezdõdne ez az egész álom :-) Minden így volt jó, és hála Istennek, kislányunk egy kedves, mosolygós, kiegyensúlyozott lény...amikor épp nem nyûgös a fogai miatt ;-) de még azt is szeretetre méltóan teszi. Szeretjük, mert létezik. Minden mozdulata, gesztusa kedves, és megható. 

Az utóbbi két napban elõbújt az elsõ két fogacska, éppen apa születésnapjára. Tud idõzíteni a kis manó, bár ezt már születésénél is megtapasztaltuk. 

1 hét múlva indul a hozzátáplálás, eddig csak anyatejet  evett-ivott. 
2380 grammról indultunk, most 7500 gramm. Hetek óta kinézi az ételt a szánkból, nyúl a tányér, pohár ,kanál fele, szerintem öröm lesz etetni. :-)  

Így a blogon indul majd hozzátáplálós rész is. Most egyelõre még több a kérdés bennem, mint a válasz, de még van egy hetem utánanézni-érdeklõdni :-) 

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2014/04/fe...

sponsored links

Keres?s