Frankfurti zöldfûszeres mártás

2014-04-20

sponsored links

Tavaly Húsvét elõtt találtam a receptet. Elkészitettem, annyira finom, hogy az idén is felkerül az ünnepi asztalra. A füstölt sonka mellé kiváló.
Most sem késõ elkésziteni, biztos vagyok benne, hogy minden hozzávaló a házban van.
(http://chiliesvanilia.blogspot.hu/2007/04/frankfurti-zldfszermrts-grne-soe.html).


Hozzávalók: 2 fõtt tojás, 2 kicsi csemegeuborka, fél hagyma, 1 gerezd fokhagyma, fél citrom leve és lereszelt héja, 2 púpos evõkanál majonéz, 2 púpos evõkanál tejföl, 1 tk mustár, 1 kk porcukor, só, bors, nagy csokor friss fûszernövény. Én most csak zöld petrezselymet, snidlinget és kaprot használtam. Kaporból csak egy pár szálat, snidlingbõl.
A tojásokat és az uborkákat apróra vágtam. Hozzákevertem a majonézt, a tejfölet, a citrom levét és héját,  izesitettem sóval és borssal, porcukorral, mustárral. Belereszeltem a fokhagymát.  A friss zöldségeket apróra vágtam és belekavartam.
Jó étvágyat!!!

Folytats a blogon ... makviragesmakvirag.blogspot.com/2014/...

sponsored links

Keres?s