Fokhagymás bundában sült csirkemell párolt répás-káposztasalátával
sponsored links
A palacsintamasszát kicsit megbolondítottam egy kiskanál fokhagymakrémmel és egy csipet õrölt borssal.
Különlegessége még, hogy nagyon egészséges kókuszzsírban sütöttem,így bírta az epém is.
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- liszt
- tojás
- fokhagymakrém
- só
- bors
- tej
- sárgarépa
- káposzta
- ecet
- kókuszzsír
- szárított bazsalikom
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk,majd beleforgatjuk az elõre elkészített
palacsintatésztába, amibe egy fél kiskanál fokhagymakrémet,és egy csipet õrölt borsot keverünk.
Kókuszzsírban,szép pirosra megsütjük.( A kókuszzsír teljesen semleges ízû,vigyázni kell a sütési hõmérséklettel,ha már füstöl akkor alacsonyabb hõ kell)
A salátához a káposztát és a répát legyaluljuk,sózzuk, majd állni hagyjuk.
Megpároljuk a sótól megpuhult zöldségeket,amelyeket bazsalikommal,ecettel ízesítjük.