Fokhagymás csiga

2011-10-26

sponsored links


Túl vagyok a (második) véradáson, egy hõsnek érzem magam. Minden véradó kapott egy virágot is (a csokin és a vízen kívül), ami azt hiszem korallvirág, de ebben azért nem vagyok 100% biztos. Legnagyobb ajándék mégsem a virág volt, hanem az a mondat, amit kisfiam mondott. 
Olivér ugyanis elkísért a véradásra, most így sikerült a gyermekelhelyezést "megoldani". De így legalább látta a vérszállító autót, elmondták neki, hogy miért böknek az ujjamba (vérszegénység ellenõrzés), szóval a folyamatot végignézte és végigkommentálta. Amíg bent voltam, addig kint rajzolgatott a folyosón, aztán pár perc után bejött megmutatni a mûveket (így sikerült pár véradós kérdõívet is elhozni, bocsi). Ott aztán megnézett minden kütyüt, csodálkozott nagyokat. És amikor végeztünk, és beszálltunk az autóba, ezt mondta:
"Anya, büszke vagyok rád!"

Annyira jól esett :))) 

És most jöjjön egy fokhagymás csiga recept, amit nyugodt szívvel a gyermekbarát étel kategóriába tehetek, ugyanis a fiúknak annyira ízlett, abszolút nem volt gond, hogy fokhagymás. Mi sütõtökkrémleves után/közben ettük, de uzsonnára is nagyon jó egy pohár meleg teával.

A receptet Stahl Judit: Enni jó címû könyvében találtam, egy picurkát módosítanom kellett rajta, mert se olajbogyó nem volt itthon, se elegendõ rétesliszt :))

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s