Fiákergulyás

2015-03-01

sponsored links


A receptre Horváth Rozi szakácskönyvében bukkantam. A fiákergulyás egyesek szerint békebeli bécsi egytálétel, virslivel készítve, tükörtojással és ecetes uborkával tálalva, míg mások szerint a gulyásnak e finom fajtája is magyar találmány. Az én levesem talán nem is igazi fiákergulyás, hiszen nélkülözi a virslit és az ecetes uborkát, ettõl függetlenül nagyon finom, a hagyományos gulyáshoz képest paradicsomosabb, "savasabb", savanykásabb ízvilágú leves. Sok sikert hozzá!

Hozzávalók:
  • 2 nagy vöröshagyma
  • 3-4 evõkanál olaj
  • 80 dkg marhalábszár
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 8 g sûrített paradicsom ...

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2015/03/fiakergul...

sponsored links

Keres?s