Esküvõ, saját kezûleg

2012-06-17

sponsored links

Igen, tudom.. ez megint nem recept, de egy ideje már a kreatívkodásaimat is ide töltöm fel, és most a legújabb kreációimat szeretném bemutatni.
Májusban volt az esküvõm, amire a meghívót én készítettem. Az esküvõ színe a fehér és a napsárga volt, ami már a meghívón is megjelent (sajnos a színek nem a legjobbak a képen).

Barátnõm is sokat segített, õ az ötletem alapján készített egy fatáblát, amit az étterem kerítésére függesztettünk ki.

Valamint készített egy gyönyörû díszt, amit a fõasztal mögé erõsítettünk. Egy kb. 40 cm-es szív alapot tele tûzdelt fehér és sárga rózsákkal, fehér rezgõvel és némi zölddel dobta föl. Imádtam!

A terem dekorálását elõzõ este készítettük el. Fehér székszoknyákat kértünk az étteremtõl, amire az ebay-rõl rendeltünk napsárga szatén székmasnikat. Mivel több masni volt, mint ahány vendég jött, a maradékbõl asztali futó lett, vaalmint a fõasztal elejére is készült belõle dekoráció.

Hogy a plafont is feldobjuk egy kicsit, sárga és fehér papír lampionokat vettem, valamint kb. 30 cm széles fehér anyagot, amivel kidekoráltuk a lámpák közti területet is.

Az asztalokra sárga fém vödörkéket vettem, amibe vizes oázist tettünk, minden vödör közepébe egy fehér, nagyfejû rózsa került, köré pedig sárga virágok. Az ültetõkártyák ugyan olyan stílusban készültek, mint a meghívó, sárga papíron fehér kis tábla, rányomtatva a nevek, a jobb sarkát a szíves lyukasztóval kilyukasztottam, a tetejére pedig sárga szatén szalag került, masnival. A tányérokba napsárga szalvétát vettem, és találtam egy nagyon szép, csipke-hatású fehér szalagot, amibõl elkészítettem a szalvétagyûrûket.

Az étlapot a meghívóból visszamaradt pausz papírra nyomtattam, úgy, hogy összetekerve mind a két oldalán olvasható legyen a menü. A tetejét a sárga szaténszalaggal bevontam, és oda is került egy masni. Az aját végiglyukasztgattam a szív alakú lyukasztómmal. Ami a hangulatát igazán megadta, az az volt, hogy minden étlap belsejében volt egy üveg mécsestartó, mécsessel. Így amikor sötétebb lett, és a mécsesek égtek, nagyon szépen megvilágította az étlapot.

Köszönetajándékként 1-1 mini üveg mézet adtunk. Ennek az az érdekessége, hogy a mézekrõl leáztattam a címkét, és készítettem sajátot. Ráírtam a nevünket és a dátumot. Azért, hogy kiderüljön, mi van az üvegben, egy nagyon aranyos méhecskés képet is rányomtattam, persze színesben. A címkéket sima fehér papírra nyomtattam, kivágtam, és kétoldalas ragasztóval rögzítettem. Már csak a tetejét kellett megoldani, ugyanis az üveg teteje eredetileg kék-fehér kockés. Így sárga kreppapírt vásároltam, köröket vágtam ki belõle, és fehér sodort zsinórral rákötöztem az üveg tetejére.

Õszinte leszek, én nagyon elégedett voltam magammal! És nagyon jó érzés volt, hogy másoknak is tetszett.

Most pedig jöjjenek a képek:



Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... gablili.blog.hu/2012/06/17/eskuvo_saj...

sponsored links

Keres?s