Epres-rebarbarás kavart sütemény

2014-05-21

sponsored links



Ez tulajdonképpen nem az én receptem, bár az elkészítésében nekem is volt részem. Azért mégis közzéteszem, mert nagyon aktuális hozzávalókból készül, és olyan finom, hogy kár lenne, ha kimaradna. A recept édesapám elsõ unokatestvéréé, Annus nénié, és benne van a májusi Erdélyi konyhában, az Asztalon kínált Erdély címû rovatomban:

Epres-rebarbarás kavart sütemény

Hozzávalók: 50 dkg eper, 30 dkg rebarbara, 10 + 20 dkg cukor, 4 egész tojás, 28 dkg (2 kis doboz) joghurt, 1,2 dl olaj, 1 tasak vaníliás cukor, 3 teáskanál cukrozott, reszelt narancshéj, 1 tasak sütõpor, 1 csipet só, 40 dkg ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2014/05/e...

sponsored links

Keres?s