Emeletes torta neoviktoriánus stílusban és A tortaverseny

2011-05-16

sponsored links


Ezt a kis toronyszerû alkalmatosságot kifejezetten az idei Online tortadíszítõ versenyre készítettem. Sajnos annyira kicsúsztam az idõbõl, hogy erõsen összedobott lett, mivel az utolsó éjszaka, a határidõ lejárt elõtti utolsó pillanatban tákoltam össze szegénykét, így már se nem láttam jól, se normális fotókat nem tudtam róla készíteni. Amikor a határidõ lejárt és egy kicsit naposabbra fordult az idõ, készítettem egy-két fotót nappali fényben is, de addigra már erõsen romlott a torta állaga, így sajna ezek sem sikerültek túl jól.
Mindezek ellenére a zsûri még így is ezüstéremmel jutalmazta az igyekezetemet, amit ezúton is nagyon köszönök! :)

Magammal kapcsolatban azért mégis nagyon csalódott vagyok, mert amikor elképzeltem, hogy mit fogok készíteni, még egész grandiózus terveim voltak, sajnálom, hogy ezeket nem sikerült megvalósítani.

A kiinduló ötlet az volt, hogy egy magas és több formából álló építményt próbálok összetenni anélkül, hogy idegen segédanyagokat kellene alkalmaznom. A versenykiírásban az szerepelt, hogy a torta "kreatív, egyedi és exkluzív legyen", azért valami olyasmit szerettem volna készíteni, amikbõl nincsen még elárasztva az Internet és egyéb tortadíszítõs fórumok sem.

Kicsit több, mint egy évvel ezelõtt tesókám szülinapi tortájánál ismerkedtem meg közelebbrõl a steampunk stílussal, azon belül is egy machinariumos robotos tortát készítettem, és már akkor kitaláltam, hogy ha...

Folytats a blogon ... jepatojtavan.blogspot.com/2011/05/eme...

sponsored links

Keres?s