Egészség Nap

2014-05-24

sponsored links


Megint egy egyesületi bejegyzés, és megint nagyon jól éreztem magam. Amit megelõzött egy meglepi és az hogy nem lettem elfelejtve, és ettõl nyugodtan kezdõdött a hétvége.

Ami Anita számára rosszul kezdõdött, mert áramszünet miatt elmaradt a néptánc óra. De kárpótolta az egészség nap. Légvárban ugrálhatott egész nap.
Én meg tegnap este kovászt készítettem, és reggel kenyeret gyúrtam, hogy azt a kemencébe rakva kisüssem.


A liszt egy részét, lenmagliszttel helyettesítettem végül is egészség napon voltunk. Mivel életemben elõször sütöttem kenyeret kemencében kicsit, nem azt mondom hogy nyers lett a belseje, de azért sülhetett volna még.
Utánam következett az ebéd, pipicombok zöldségkörettel(hagyma, répa, cukkini, padlizsán) ez is kemencében sütve.
Közben szinkronban a biciklisekkel fõztünk, elvileg VV aerobikos tartott volna órát nekünk, kaptunk 10 perc bemelegítést a bicósokkal. Mivel kevesen voltunk a beígért óra elmaradt. Nos, ha nem vagyok elszállva egy embernek is órát tartok, voltam már ilyenen is. Lapozzunk is tovább.
Közben Anita nyomdázhatott. Volt vércukor és vérnyomás mérés(jut eszembe véradás lesz Bicskén, mennék ha összeszednének), maszi. Közben jókat beszélgettünk.
Ebéd után pedig ügyességi verseny volt, amit nem is tudtam hogy verseny. Ez a legvégén derült ki.
Így is Anita csapata lett a második. Persze ha tudom, én is beállok és nem hagyom hogy Anita az utolsó fél órában az ölembe pihengessen. Szép kis oklevelet kapott. A jutalom alma és müzlit volt.
Persze a rajzversenyben mindenki nyert, itt is alma és müzli járt mindenkinek.

Délután lett volna még egy programunk, szomszédban keresztelõ volt. De mondtam mivel beteg vagyok, zárt térben, nem nagyon szeretnék megfertõzni egy templomnyi embert, nem igazán mennék el. Így miután elmentek a vendégek, mentünk át egy kis ajándékkal. Sütiztünk, beszélgettünk kicsit, pálinkáztam ééén, tuti beteg vagyok.
Így telt el egy egyesületi egészségnap, megint jó hangulatba, családias környezetben, új embereket megismerve. 



Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/05/egesz...

sponsored links

Keres?s