Egy szépséges feladat

2014-04-14

sponsored links




Annyi felemelõ tortadíszítési feladatban volt már eddig részem, hogy nem is tudom melyiket helyezzem a másik elé. Esküvõk, kereszetelõk, elsõ szülinapok, kerek évszámok... mind, mind nagy megtiszteltetés és öröm nekem, hogy egy kicsit csöpögõs legyek. :)

Most egy 102 éves néninek volt alkalmam tortát készíteni, ami csodálatos dolog, mert nemhogy túl a százon, de gyönyörû dédunokák, unokák, gyermekek körében megérni egy ilyen szép kort az élet legnagyobb ajándéka lehet. Az eseményrõl a Pillangófotó csodálatos képeket készített, melyekbõl egyet-kettõt én is kölcsönvettem illusztrációként. :)



Azért nem is én lennék, ha ennél a tortánál simán ment volna minden. :P Mondhatni, extrém körülmények között készült, ugyanis este a fiacskám ágyon ugrálás közben úgy elintézte magát, hogy kirepült két foga és a baleseti sebészeten töltöttük az estét, majd csak ez után állhattam neki a tortadíszítésnek. Az eseményt csak azért nem illusztrálom, mert még friss az élmény és nem túl szép a látvány sem. ;))

Szerencsére a virágokat már korábban elkészítettem, így a torta többi részével kellett "csak" megküzdeni, remélem a végeredményen csak én láttam a küzdelem nyomait. 

Isten éltesse még a Dédit sokáig!



Folytats a blogon ... jepatojtavan.blogspot.com/2014/04/egy...

sponsored links

Keres?s