Egy kis kényeztetés az izgalmak kiheverésére... a klasszikus kakaós kevert

2015-02-11

sponsored links



A mai reggel után nem volt kérdés, hogy sütnöm kell valami bevált, finom, "nagyon szeretjük sütit".
Vigasztalónak, miután egy autó megcsúszott a jeges úton és úgy döntött, hogy meg sem áll a kerítésünkig, át a vizesárkon is.
Hatalmas mázlival megúsztuk és nem döntötte be a kerítést, de csak azért, mert egy kis autó volt egy idõs rokkant bácsival, ráfékezett a jégen, mert elõtte is fékeztek és már röpült, csúszott is.
Ha ugyanez egy teherautóval vagy a helyi busszal történik, nos azok meg sem álltak volna a hálószobánkig, nemhogy a kerítésig.
Miután túljutottunk az izgalmakon és pár telefonon a családtagoknak, hadd idegeskedjenek egy kicsit õk is, hogy mit úsztunk meg, már épp kezdtünk megnyugodni amikor feltûnt, hogy sehol nincs a kiskutyusunk, körberohantuk a nevét ordítva a kertet, füttyögtünk, a férjem még az utcára is kirohant és az épp arra járó postást faggatta, nem látta-e.
Falatka sehol, én már halálraváltan remegõ lábakkal jöttem-mentem, hallgattam a férjem veszekedését, hogy biztos hagytam kiszökni az utcára, míg az autós eseményekkel voltunk elfoglalva stb. stb. amikor is eszembe jutott, hogy mielõtt kirohantunk az utcára, elõtte a kamrába ...

Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2015/02/egy-ki...

sponsored links

Keres?s