Egy kis Görögország

2014-08-10

sponsored links

Gyradiko étterem, már írtam róla. Görög tulaj, görög alapanyagok, eredeti görög ízek, maga Görögország.

Anyukám nálunk hagyta az autóját vizsgáztatni, úgy volt õ hoz nekünk gyrost, de felvetettem a kérdést, mi lenne ha mi mennénk be és lemennénk a rómaira sétálni kicsit.
Reggel neki indultunk két autóval, páromnak is volt elintézni valója, nekem is, úgy hogy Anyunál találkoztunk össze. Meglátogattuk Pótnagyikámat, és elindultunk sétálni.
Megnéztünk pár motorcsónak vízre rakását, ezt konkrétan Viktóriának hívták. Utána tovább sétáltunk a Duna parton lefele, vagyis õnagysága tovább cipeltette magát.
Persze mikor kavicsokat lehet dobálni már semmi baja, de azért vissza fele is vitette a popóját. Az étteremhez érve gyors megbeszélés volt, mit eszünk, mit viszünk. Nem én lennék, ha még pár adaggal többet vinnénk haza.
Helyben ettünk gyrost, Anita sült krumplit, ittunk gránátalma szörpöt, frappét. Haza pedig gyrost, baklavát, tzatziki szószt hoztunk.
Hazafele eszembe jutott, nem megyünk-e el fagyizni, meg sem kellett említenem hová, legalább ebben egyre gondoltunk.
A Daubner cukira. Régen rengeteget jártunk oda. Ha szülinap volt mindig parfé tortát vettünk. A fagyi meg nagyon finom, kedvencem a rizses. Bár párom ma tejcsokis fagyit evett, hát nagyon finom volt az is.
Aztán irány haza, mert holnaptól néptánc tábor. Sütöttem Anitának sajtost uzsira, befõztem a paradicsomot, elkezdem felszedni a krumplit, hagymát megtisztogattam, locsoltam el voltam.
 
Vártam a mindent megváltó telefont, bár nem is tudom mi legyen, rendesen a lelkembe lett gázolva, nem bírom ha befenyítenek, most retteghetek minden egyes szavamon nehogy rosszat mondjak. 



Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/08/egy-k...

sponsored links

Keres?s