Díjat kaptam én is.... :D

2014-07-16

sponsored links

Most jön a sokszoros hurrá, hogy díjat kaptam! Kedves Anikó, A Napfény illata blog szerzõje küldte meg részemre. Nagyon jól esett, hogy gondolt rám. :) Bár én csak kedvtelésbõl bloggerkedem, szeretek írni, fotózni, jelen lenni. De ezt csendesen. 

Feltörekvõ, kezdõ bloggerek kapják a díjat és adják tovább hasonszõrû társaiknak, hogy népszerûsítsék és elismerjék ezzel munkájukat. A díj mellé írnunk is kell magunkról és pár kedves kis kérdést feltennünk az általunk megjutalmazott társainknak. Hát lássuk.


Emberekkel találkoztam, rossz élmény született belõle. De minden rosszban van valami jó. A legjobbat hozták ki belõlem, megtaláltam azt, amit igazán szeretek. Írni. Weboldalt, blogot. Soha életemben nem foglalkoztam ilyennel, társaságban, emberek között mindig szerettem lenni, intézkedni. Megkértem hát a barátnõmmel közösen egy informatikust, hogy hozzon létre egy weboldalt. Létrehozta és 1 nap alatt tanultuk be a joomla programot hozzá, utána már ránk volt bízva, hogyan birkózunk meg a feladattal. Megbirkóztunk, lettek hirdetések, utaztunk szállodákba, bartereztünk. Olvastam a Gazdagmamit, követtem a társoldalakat, nyereményjátékokat szerveztem, a legismertebb oldalakkal tárgyaltam. Csak úgy. De egy idõ után ez kevés volt, mivel folyamatosan fejlõdni kell mind informatikailag, mind máshogyan. Céget fenntartani, weboldal díjait fizetni. Ekkor döntöttem úgy, hogy blogra váltok, azt ingyenesen is kezelhetem és tetszés szerint változtathatom a formáját. Így most van egy jelenleg álló Családinfó blogom kb. 4-5000 fõvel és talán egy támogatóra vagy egy jelre várok, hogyan tovább.  :) Ötleteim, mint a tenger.... :D

A nagy szünetben aztán -hogy ne maradjak bloggerkedés nélkül- elindítottam ezt a kis gasztroblogomat. Nem szeretem a kifejezést, mert tök egyszerû háziasszony vagyok, szeretem leírni, lefotózni, amit csinálok és megosztani másokkal, hátha örülnek, hogy finomat süthetnek-fõzhetnek. 

Még javában dolgoztam a nagyobb blogomon, amikor Anikó -a díj adományozója- írt nekem levelet kétségbeesve. Kezdõ blogger volt és megjelentek a "jóakarói". Elkeseredett és engem kérdezett. Én pedig bátorítottam a továbbhaladásra és most tessék, már a televízióban is szerepelt! Nem is tudja, mennyire büszke vagyok rá, és saját magamnak milyen jó érzés, hogy adhattam neki valamennyit az én lelkesedésembõl. :)))) A sikerét mind magának köszönheti! És rengeteg munka van benne, én ezt már mind tudom. Naphosszat online tárgyaltam, írtam, szerkesztettem. 

Szóval Anikó, köszönöm a díjat, adom tovább én is a következõknek:



És jönnek a kérdések:

Nyár vagy tél?

Tengerpart vagy hegyek?

Saját szörp vagy bolti?

Nyüzsgés vagy csend?

Mi ösztönöz az írásban?

Honnan szerzel inspirációt?


A válaszokat kérlek, a facebook oldalamra írjátok! Ti, kedves olvasóim pedig gyertek és olvassátok el! Köszönöm!




Folytats a blogon ... edesotven.blogspot.com/2014/07/dijat-...

sponsored links

Keres?s