Díjat kaptam

2014-08-09

sponsored links

Több kedves bloggertársamtól, illetve ismerõsömtõl is kaptam díjat, elsõsorban Katától, a KatAnyaKonyhája blog írójától, Sárikától, a KevA blog tulajdonosától, valamint Ritától, a Recept ötletek Facebookos oldal és Katitól, a Receptválogatások Katitól Facebookos oldal szerkesztõjétõl.
Nagy megtiszteltetés, köszönöm, hogy rám gondoltatok!
A díjjal kaptam pár kérdést így, hogy kicsit jobban megismerjük egymást.

Kata kérdései:
1. Van olyan amit nem szeretsz csinálni, de hozzá tartozik a fõzéshez?
A húsdarálás az ami nem tartozik a kedvenc foglalatosságaim közé, de csak azért, mert tovább tart a daráló megtisztítása, mint maga a húsdarálás. 

2. Ha vendégségbe mész, és nem ízlik amit eléd tesznek, hogyan reagálsz?  (megmondod a véleményed, félretolod a tányért, vagy hõsiesen megeszed?)
Semmiképpen sem bántanám meg a vendéglátót. Keveset ennék belõle. 

3. Volt olyan étel amivel megpróbálkoztál, de a készítése során kifogott rajtad,vagy elkészült, de nehezen?
Volt már, hogy landolt kelt tészta a kukában, mert nem úgy alakult, ahogy én elképzeltem volna, de ez még nagyon a konyhai próbálkozásaim elején volt. 
Ki fogtok nevetni, de nem tudok jó tejbegrízt készíteni. Vagy túl híg, vagy kemény lesz, ezért néha Párom fõz nekem, mert csak én eszem meg a családban.

4. Mi az amit ki szeretnél próbálni, csak még nem volt rá alkalmad?
Házi krémest még nem sütöttem, valamint még sok olyan sütit tervezek a jövõben kipróbálni, amikhez lapokat kell sütni. Ezekbe eddig még nem mertem belevágni.
 
Sárika kérdései:
1. Mikor és miért kezdtél blogot írni?
Pontosan 1 éve és 1 hónapja született meg a blog. Ismerõseim és barátaim biztatására vágtam bele, hisz már korábban több helyre is feltöltöttem a receptjeimet, így legalább saját oldalamon, egy csokorban megtalálja mindenki.

2.Melyik a kedvenc ételed?
Mindenevõ vagyok, de nem szeretem a pacalt és a kocsonyát. Imádom az édességeket, a kelt tésztát.

3.Sütni,vagy fõzni szeretsz jobban?
Tulajdonképpen mindkettõt, de sütni egy fokkal jobban. A gyengéim a kelt tészták. Imádom készíteni és fogyasztani is, legyen az édes vagy sós.
 
4.Milyen szempontok szerint választod ki az alapanyagokat a sütéshez, a fõzéshez?
Általában idény alapanyagok felhasználásával készítem az ételeket, ami épp terem a kertünkben vagy ami épp megtalálható a hûtõben, fagyasztóban. Raktározó típus vagyok, szeretem, ha mindenbõl van itthon és van választék. Természetesen az elsõdleges szempont, hogy mit kér a család.

5. Mi volt eddig a legnagyobb örömöd a blogolásban, vagy a bloghoz köthetõen?
Kisebb-nagyobb sikerekkel vettem már részt receptversenyeken, valamint már több újságban is jelentek meg receptjeim. 
Mindig nagy örömmel tölt el, ha valaki kipróbálja a finomságaimat és megírja a tapasztalatait.

Rita és Kati kérdései:
1.Miért hoztad létre az oldalt és a blogot?!
Pontosan 1 éve és 1 hónapja született meg a blog. Ismerõseim és barátaim bíztatására vágtam bele, hisz már korábban több helyre is feltöltöttem a receptjeimet, így legalább saját oldalamon, egy csokorban megtalálja mindenki. 


2.Mi a kedvenc alapanyagod amibõl szeretsz fõzni?!
A kedvenc alapanyagom a fokhagyma, mindenbe elõszeretettel teszek belõle.
Általában idény alapanyagok felhasználásával készítem az ételeket, ami épp terem a kertünkben vagy ami épp megtalálható a hûtõben, fagyasztóban. Raktározó típus vagyok, szeretem, ha mindenbõl van itthon és van választék. Természetesen az elsõdleges szempont, hogy mit kér a család.


3,Kedvenc ételed,sütid?
Mindenevõ vagyok, de nem szeretem a pacalt és a kocsonyát. Imádom az édességeket, a kelt tésztát. 


4.Minek örültél legjobban az életed során?!
Amikor kiderült, hogy babát várok és amikor kiderült, hogy kistesó érkezik :-)

5.Melyik a kedvenc blog oldalad és miért?!

Több oldal is a kedvencem közé tartozik, ezért nem szeretnék senkit sem kiemelni, mindenkinek más tulajdonsága tetszik, kreativitás, szépérzék, humor, egészségtudat, kedvesség, egyszerûség.

6. Te kinek adnál díjat és miért?

Legszívesebben minden kedves sütni és fõzni vágyónak, próbálkozónak adnék díjat, mert ez egy olyan elismerés, ami további pozitív energiával tölt fel, ösztönöz arra, hogy folytassam azt, amit elkezdtem, még akkor is ha néha nem minden kedvem szerint sikerül.


Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2014/08/dijat...

sponsored links

Keres?s