Díjat kaptam 3.

2014-07-10

sponsored links

Errõl beszéltem ;) harmadszorra is elérkezett, hozzám a vándordíj, 
és még mindig jól esik, hogy gondolnak (gondoltok) rám. 
A kérdések nagyon jók és természetesen válaszolok. 
Aki pedig a díjat hozzám vándoroltatta az    


 

1- Mi az ami megmozgatja a fantáziád? Mi inspirál a
receptek megvalósításához vezetõ "ízes" úton?
-Egynehányszor már említettem, mindig abból kell fõznünk ami éppen otthon van. Persze ez könnyû, ha az ember rákészül; de számtalanszor elõfordul, hogy ?nincs itthon semmi?; na akkor lehet varázsolni. Ezekre a pillanatokra szeretnék -néha talán Õrültnek tûnõ- ötleteket adni, ügyelve arra, hogy kisvárosban is könnyen beszerezhetõk legyenek az alapanyagok és az ilyenekbõl variálni 
Bátran, Fantáziával, Jó étvággyal.
2-ha lehetõséged adódna, mely ország ételeivel 
ismerkednél meg behatóban? Hol lennél kukta 
a nagy világban?
-Spanyolország, Portugália, Argentína, Mexico de, hogy ne kelljen olyan sokat utazni, beletudnék ragadni a Toszkán konyhába is :)
3-Van kedvenc fûszered, fûszer-növényed, amit 
semmiképp sem hagynál ki, szinte egy ételbõl sem? :D
-Igen-nem, ez folyamatosan változik, most éppen a Kapor; illetve azért két klasszikust meg kell említenem, ami nem más, mint a Bors és a Petrezselyemzöld.
4- Elõfordult már veled az a gondolat, hogy feladod
a blog írást?...ha igen mi/ki volt a mozgató
 rugó,hogy semmiképp sem tedd meg? :D
-Nem.
Sohasem törekedtem arra, hogy minden nap egy vagy akár több receptet, minden áron megosszak az én drága követõimmel, és ezért nem veszi el a kedvemet az sem, ha akár egy hét is kimarad.
-jó azért az ritka- 
Úgy érzem ag csak tehetem addig blogolok
5-Hétköznapi vagy inkább a multi kulturális 
irányvonalat képviseled ételeiddel,süteményeiddel?
-Lásd az elsõ válaszomat; de természetesen minden érdekel, és olyan vagy ahhoz hasonló dolgokat is próbálok egyszerûen, az én felfogásomban elkészíteni és közhírré tenni. 
Azért, mert nehezen beszerezhetõ vagy nagyon drága valamelyik kínai, mexicói vagy bergengóc hozzávaló, még nem kell búcsút mondanunk az adott ételnek.
Természetesen van kedvenc, amivel már többször is foglalkoztam, és ez a Mozzarella.
6- ha...tartanánk egy össznépi blogger workshopot, te
mivel/miben tudnál hozzá tenni a többiek
sikeres,élménydús blogolásához?
-Õrült ötletek, adott alapanyagokból illetve 
egy-egy étel hozzávalóiból, hozzávalóit, több módon elkészíteni. 
Úgy érzem, az átlag emberek, háziasszonyok nem mernek ölég bátran hozzányúlni a dolgokhoz.
Pedigasssztán.... ;)
7-Szívesen veszel részt játékokban, vagy csak 
inkább a háttérbõl drukkolsz a többieknek?
-Igen, szívesen részt veszek és ha úgy adódik szívesen drukkolok.


Csókolok mindenkit! azÕrültSzakács Gotthárdról.

Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2014/07/...

sponsored links

Keres?s