Duplán diós torta

2011-12-30

sponsored links


Elég ritkán állok neki tortát sütni, nekem az mindig nagy kihívás (aztán persze annál jobban örülök, ha értékelhetõ végeredményt sikerül produkálnom). De van évente 2-3 olyan alkalom, amikor összeszedem magam, és nekifogok. Rossz szokásomhoz híven persze az utolsó pillanatban...aztán ebbõl mindig valami kalamajka keveredik, amikor is századszor is  megkérdezem magamtól, hogy ugyan miért is fogtam neki, miért nem a cukrászdában vettem meg, és megfogadom, hogy soha többet nem csinálok tortát...

Most ez a legutolsó alkalom férj szülinapja volt. Két tortát vettem tervbe (tervezésben még jó vagyok), gondoltam mi az nekem, hisz az egyik úgyis sütés nélküli lesz...Azt el is készítettem még elõzõ este , mondjuk jó kis bonyodalmak voltak annál is, pedig nagyon egyszerû az egész, na majd azt elmesélem,ha azt fogom posztolni.
Egyenlõre maradjunk a diótortánál. :)

Kezdjük ott, hogy nem is diótortát akartam sütni, hanem a Kinder Bueno szeletet tortaformában.Mikor nekiálltam, akkor jöttem rá, hogy elfelejtettem nutellát venni hozzá. Szuper. Na ez miatt már nem volt kedvem elmenni üzletbe, így gondoltam, kompromisszumot kötök, jó lesz az nutella nélkül is.
Ennek a Kinder Buenonak nagyon finom diós a tésztája (egyébként is szerintem az egyik legfinomabb süti), csak a ...

Folytats a blogon ... szemiramisz.blogspot.com/2011/12/dupl...

sponsored links

Keres?s