Don Pepe ? Tonhalkrémes tekercs

2014-03-06

sponsored links

A salátákra úgy tekintettem életem során körülbelül, mint a Sátánra. Nem tudtam hova tenni a dolgot, nekem nagyon nyúlkaja az összes, pedig tudom, hogy azért bõven akadnak vállalható példányok is a piacon. Nagy nap ez a mai mivel a közel 10 darabszámot elérõ salátás postokhoz úgy éreztem hozzá kell csapni egy újat, azaz mindenképpen valami saláta lesz az áldozat. A másik ami nagyon biztos volt, hogy idõszûke miatt közelrõl kell rendelnem, így kizárásos alapon maradt a Don Pepe.

Salátás kínálatuk ezidáig láthatatlanul lapult az étlapon számomra, de most felfedtem és elkezdtem böngészni. 7 különbözõ lehetõség van melyek között megtalálni talán a legsablonosabb cézár salátát is természetesen. Ennyire talán ne legyünk szürkék, így ástam tovább, majd végül elküldtem a rendelést a tonhalkrémes tekercsre a rendelést. Emlékeimben létezik egy tekersz szerûség, amibe anno szinte beleszerelmesedtem, de miután már a visszaigazolás is megjött, rájöttem, hogy ez bizony nem az lesz, banyek.

Esztétikai megjelenés: Egyszerû hõtartó doboz ragasztott fólia fedéllel és rajta egy címkével, hogy mi lakozik benne. Tagadhatatlanul a kedvenc csomagolásom ami létezik, iszonyat kellemes hangot lehet belõle csiholni, majd utána a kollégák kellemes anyázását lehet begyûjteni. A tekercs két tortilla feltekerve melyek közepében ott lakozik a tonhalas töltelék. A két hasáb egy megazöld salátalevélágyon pihen illetve egyik sarkában megbújt egy gerezd citrom is. Az egyik tekercset félbeszeltem, hogy kissé jobb bepillantást nyerjünk a belsejébe, de õszintén szólva nem nagyon vertem oda a seggem 1-2 nyoma hagymának, a többi a tonhalkrém. Kicsit meginog lendületem, nem érzem, hogy a látvány elegendõ bizonyságot nyújtana afelõl, hogy garantáltan jól lakom.

Pont: 8/10

Ízvilág: Kezdjük visszafelé, a saláta friss és finom, de nekem már 3-4 falat után hiányzik valami szenny, túl egészséges így magában. A citromot alapból ugyebár a tonhalhoz kell tolni, de az elemi ösztön megharaptatta velem, hát hiányzik mellõle a tequila és a só… Maga a tekercs tortillája jól átpirult, kellemes ropogós lett. A tonhalkrém egyértelmûen hozza a jellegzetes tonhal ízét, viszont körülbelül ennyiben ki is merült az ízcunami, az a két fikarcnyi hagyma sajnos nem igazán tud beleszólni a dolgokba. A salátalevelekhez egy öntetet el tudnék képzelni, nekem így önmagában a zöld túl “száraz”. A leírás alapján több feltétet kellett volna megtalálnom, uborka, tojás, tonhal, tartár, lilahagyma, petrezselyem, jégsaláta és madársaláta. Huh hát ezek alapján sok minden elveszett szállítás közben sajnos. A kolléga cézáros opciója sokkal meggyõzõbb volt, de én ezt választottam.

Pont: 6/10

Mennyiség: Nos salátával nem kell halálra zabálni magunkat, közel sem ez a cél. Egyik feltét sem éppen az a nehézbombázó, így talán kicsit viszonyítani kellene a dolgokat és nem egy hurkához hasonlítani. A saláta jó meg egészséges, de nem laktató. A tortilla már jobb, teljes szénhidrát megvonás nem lenne pálya. Egészen vékonyan szerepel benne a töltelék, amit meg is érez a gyár. Az egészet betunkolva nagyon maximum egy könnyed három órát érzek. Pukkadás közeli irigységgel figyeltem a többieket ahogy leverik például a 32-es Spicy pizzát, hát így jártam. A leírt feltétekbõl szerintem kimaradt pár, íz és mennyiség alapján nem tudnám semelyik falat után rávágni, hogy na ez itt a tojás köre volt.

Pont: 6/10

Kiszállítási idõ: Már ezerszer leírtam, hogy közel vannak, nagyon közel. Kiszállítási idõ 18 perc, szóval gratula mivel új bajnok született!

Pont: 10/10

Ár/érték: Nos az eredeti ár 1420 forint amit így ezért most sokallok. Persze ha pont ma a torkos csütörtök keretein mentem volna be akkor fele lenne. Ennyiért sokkal jobban ajánlok egy pizzát és legyen akkor omega3-as és akkor máris jobban odafigyelünk. Egy próbát még mindenképpen fogok ejteni Don Pepe-s salival, utánajárok, hogy ez egyszeri, kevésbé fényes produktum volt vagy ez így a standard. Az elején említett saláta ami ha jól emlékszem pizza rétes és fényévekkel jobb, aki tud csapjon rá, olvasni ITT lehet róla. Az elszántság megvan, éljen a mozdulj Telekom program!

Pont: 5/10

560true thumbnails under 315true true 800http://mitettemma.hu/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide4
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide5
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide6
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide7
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide8
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide9


Folytats a blogon ... mitettemma.hu/don-pepe-tonhalkremes-t...

sponsored links

Keres?s