Don Pepe ? Ezerrel pörög a nyár! pizza (32cm)

2014-07-11

sponsored links

Bár az idõjárás nem mutatja, de már a fesztiválszezon is dübörög, a szórakozni vágyó fiatalok, nem a városban, hanem a Balaton partján vezetik le a feszültséget. Mi mint jó munkásemberek hidegben-melegben és még esõben is dolgozunk mint a kis angyal és persze eszünk is, hogy legyen mirõl beszélnünk ezen a fórumon. Azzal, hogy egyre inkább benne vagyunk a nyárban együtt jár az is, hogy a június elillant és már itt is van a július. A Don Pepe is észrevette ezt és új akciós pizzát dobott az étlapra, ami a Hurrá itt a nyár! pizza után az Ezerrel pörög a nyár! nevet kapta. A név frappáns, bár az eheti idõjárás nem támasztja alá, na de lássuk is hogyan sikerült a júliusi akciós pizza.

Esztétika,megjelenés: A Pepétõl megszokott, saját design -nal ellátott dobozában érkezik a pizza. A széle nem az a tipikus vékony, mondhatni, hogy a feltétet kicsit szélesebb körbe is eloszlathatták volna. Az alap amúgy tejfölös, de nem szimpla, hanem mustáros. A színét a füstölt császárszalonna teszi sötétebbé, amit a külsõ egy centis peremet leszámítva szépen eloszlatva találjuk meg a pizzán. A második legfontosabb összetevõje a júliusi pizzának a hegyes erõs paprika. Egy egy karika van rajta itt ott, de ez bizony nem is véletlen.

Pont:7/10

Ízvilág: A tejfölös mustáros alap nem túl intenzív, inkább könnyed, mustármániások ne számítsanak valami átütõ mustár ízre. A tészta a szokott minõséget hozza, könnyed és ízre is faja, így a széleit sem kell a tányér szélére túrni. A füstölt császárszalonna nem zsíros, az íze harmonizál az alap enyhén mustáros ízével. A legnagyobb meglepetést a paprikák okozzák, amik nem gyenge csípõsségi fokozattal rendelkeznek. Akik az enyhén csípõs, inkább pikáns ízeket kedvelik, azok lehet jobban járnak, ha nem próbálkoznak vele, hanem lepasszolják. Az Ezerrel pörög a nyár! pizza, könnyed, nincsen benne semmibõl sem sok, max a csípõstõl kívánja meg az ember a hideg üdítõt.
Pont:7/10

Mennyiség: 32 centiméter, némi feltéttel, mindig is elég volt. A feltétekbõl a paprikát leszámítva azért mehetett volna rá több, fõleg sajtból. Jóllaktam, mert hazudnék ha az ellenkezõjét állítanám, de az arányokon kicsit változtatnék, ha már ez a promós pizza.

Pont:8/10

Kiszállítási idõ: 35 perc, de igazából elég közel vagyok a Don Pepe gépmadár utcai egységéhez. Ez az idõ bõven alulmúlja a 45 perces átlagot, így a kiszállítás, csakúgy mint általában rendben van.

Pont:9/10

Ár/érték: Semmi meglepetés a fõvárosban ez bizony 1090 forint. Vidéken, nem csak a hangzavart, meg a számos utcán felügyelet nélkül szaladgáló fura figurát kerülhetik el a szerencsések, de ezt a pizzát is 990 -ért megkapják. Az összbenyomásom kicsit olyan, mintha kicsit kezdene ez a havi pizza spórolós lenni. A véleményem pedig az, ha ezzel népszerûsítik magukat, akkor sajnos új Don Pepe megszállottakkal nem fog bõvülni a magyar társadalom. Nálam ez még mindig simán a megéri kategória.

Pont:8/10

800true thumbnails under 450true true 800http://mitettemma.hu/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide4
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide5
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide6
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide7
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide9
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide10
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Folytats a blogon ... mitettemma.hu/don-pepe-ezerrel-porog-...

sponsored links

Keres?s