Diós pesto

2014-05-05

sponsored links

A bazsalikombokrok nem nõnek az égig. Nem nõhetnek az égig, ezért határozott mozdulatokkal meg kell törni a világhódító törekvéseit.

A hajtások végét lecsípkedtem, lett is bõ három marék friss bazsalikomlevél.

A mélyhûtõbõl elõvettem egy kis zacskó diót.


A diót szárazon megpirítottam, majd kihûtöttem. Aprítógépbe öntöttem, hozzáadtam a megmosott, leszárított bazsalikomleveleket, sót és extraszûz olívaolajat - pépesítettem.


Üvegbe kanalaztam, a tetejére olajat töltöttem és kupakot nyomtam a fejébe.
Nyugodtan ücsörögve várja sorsát, mely hamarosan tésztával összekeverve fog beteljesedni.

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2014/05/dio...

sponsored links

Keres?s