Diós kosárka

2014-03-12

sponsored links


Hozzávalók:
a tésztához: 35 dkg liszt, 20 dkg vaj, 10 dkg porcukor, 4 tojássárgája, 2 evõkanál tejföl, 1 tasak vaníliás cukor, 1 tasak sütõpor, 1 teáskanál citromlé, csipet só.
a töltelékhez: 4 tojásfehérje, 15 dkg cukor, 25 dkg darált dió
továbbá: zsír, baracklekvár, meggy (meggykompót)

Elkészítése:
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, a sütõport a citromlével felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk. Folpackba csomagolva 1-2 órát pihentetjük. Pihenés után a tésztából kb. 40 gombócot sodrunk, vagy kinyújtjuk, és a ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s