Dijazott lettem?.

2014-07-19

sponsored links

Kedves Erika! ( http://mohamamakonyhaja.cafeblog.hu)
Köszönöm a megtiszeltetést és a dijat!

liebster-award11

Januárban kezdtem el blogot irni egy barátnõm unszolására. Angliában élek a családommal, ami két kis gyereket és egy nagyon jó férjet jelent. Csak mi vagyunk. Néhány barát, akikkel ritkán találkozunk ebben a rohanó világban, néhány mindennapos kritikus, aki jobban szeret az én életemben turkálni mit a sajátjában rendet tartani.

Régebb esténként kalocsai varrásba menekültem, aztán meg blog irásba. Kikapcsol, megnyugtat. Imádok fõzni. Sosem fogok egy hûûûûû de fantasztikus receptet kitalálni, nem is ez a lényeg. Szeretem a fõzõmûsorokat, a szakácskönyveket bújni,  szeretem a recepteket magunk izlésére formálni. Kombinálok, variálok. Nagy álmom lett volna chef lenni, de nem fog sosem megvalósulni több ok miatt? Bánni nem fogom soha, mert gyerekeimnek nagyobb szükségük van rám ebben a vad világban, mint egy vendéglõ konyhájának. Családomnak mindig egy Ramsey leszek. Ez bõven elég.

Kérdezted:

Tükrözi-e a személyiségedet az elkészitett étel?

Igen, teljeses mértékben. Imádom a hagyományos ételeket csûrni csavarni. Egy recept kedvéért sem használok olyan fûszert, amit nem szeretek. Emiatt nem készitek indiai kaját sem?

Ha elrontod az ételt nekiállsz-e újból vagy rendbe hozod? (legalábbis megpróbálod?).

Errõl csak annyit, hogy amikor kisfiammal terhes voltam, nem dolgoztam, párom meg igen. Imádja a palacsintát. Gondoltam meglepem, mire hazaér sok finom palacsinta várja majd? Bekavartam az elsõ adagot?. Fél óra múlva, a wc nyelte el. Bekavartam a másodikat is. Ezek is ragadtak. 1 palacsinta megsült. A többit szintén a wc nyelte el. ?Éjjel 1 órakor egy árva oalacsintával vártam? Azóta, ha valami nem sikerül, nem kinlódok vele? biztos a második sem megy majd?. és azóta sem tanultam meg palacsintát sütni?.

Hol vásárolsz legszivesebben alapanyagokat?

Hát ez most nehéz kérdés? otthon imádtam a piacot. Itt meg?. sajnos, mindegy hol vásárolok, a termék egyformán nem bio?. Illetve van egy kis piac szombatonként, hozzánk közel, de rettenetesen drága. Ami  a hentes árut illeti, mészárszékban szivesebben vásárolok mint bevásárlóközpontban. Többi alapanyagot, meg mikor hol?szeretem a kis boltokat, mert több nemzet kinálatát találom meg.

Mennyire figyelsz más bloggerek irásaira, véleményére?

Van egy-két kedvenceim, imádom a  stilusukat, fõztjüket. Csodálom a képeiket, diszitést. Nem szeretem viszont azt aki szlengben ir, illetve helytelenül fogalmaz. Pl.: behaltam, beizzadtam? Azon kivül még senki nem vett engem figyelembe, hogy kommentáljon is. Gondolom a hagyományos receptek nem annyira vonzóak, hogy felkeltsem érdeklõdésüket:)).

Nehéz választanom blogokat. Nagyon sokat kedvelek?.sokat szeretnék megismerni? sok meg kezdõ mint én. Próbáltam minden kategóriából válogatni.

http://fapiac.cafeblog.hu/



http://lehorell.cafeblog.hu/

http://eszemiszom.cafeblog.hu/

http://regisegeknek.cafeblog.hu/

http://bopci.cafeblog.hu/

http://nofeleseganya.cafeblog.hu/

http://zsuzsifinomsagai.cafeblog.hu/

http://atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/

http://fizioart.cafeblog.hu/

http://celebflipper.cafeblog.hu/

http://azebredes.cafeblog.hu/

Kedves bloggerek, kérdéseim hozzátok:

Mikor és miért fogtál neki blogot irni?

Mi a célod a blogoddal?

Szerinted mitõl boldog egy gyerek?

Szerinted van valakinek joga a személyes életedet firtatni? És ha mégis megteszi, hogy reagálod le?

Gyerek téma különösen érdekel?. Vad itt a világ?. több kellemetlen tapasztalatom volt az utóbbi idõben, többnyire elfogult szülõkkel. És sajnos mindig a túl érzékeny és udvarias gyerekeim isszák a levét?.

Jó lenni több kényes témával foglalkozni néha?




















Folytats a blogon ... makviragesmakvirag.cafeblog.hu/2014/0...

sponsored links

Keres?s