Céklaleves

2014-04-13

sponsored links


A tél már az utolsókat rúgta, még kinyögött magából egy kis havazást...

Tegnap egy nagyon kedves barátnõmmel többek között arról beszélgettünk, hogy vajon miért esznek az emberek zacskós levest, amikor akár 5-10 perc alatt is lehet igazán jó tartalmas leveseket fõzni. És ez tényleg nem ilyen gasztronáciság.
Mondjuk én nem vagyok egy paradicsomleveses típus, de vesz az ember egy üveg natúr passatát, edénybe önti, hozzászórja az éppen választott fûszereket, rak bele kis mascarponét, felforralja és már ott is van a paradicsomkrém-leves kb. 3 perc alatt. Ez a barátnõm gyorsleves receptje.
Ezt nagyjából mindennel el lehet játszani, a mirelit zöldségek szerintem mindenki rendelkezésére állnak, úgy még tisztítani, hámozgatni sem kell. Azokból is készen van egy sûrû krémleves nagyjából 10 perc alatt turmixolással együtt.
És ezeket a leveseket úgy alakítjuk, ahogy akarjuk, laktóz- és gluténmentesre, nincsen bennük semmilyen ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Makkakonyha/~...

sponsored links

Keres?s