Császárszalonnás csirkemell nyársak metélõhagymás-tejfölös kukoricával
sponsored links
Gyors, egyszerû ebéd, képtelen és sûrû napokra, amikor a fejünkhöz kapunk, hogy máris dél van és nincs amit enni. .
Császárszalonnás csirkemell nyársak metélõhagymás-tejfölös kukoricával
Hozzávalók: 30 dkg csirkemell, 30 dkg császárszalonna vékony szeletekre vágva, só, bors; a körethez: 1 doboz konzerv kukorica, 2 dl tejföl, só, 1 nagy marék metélõhagyma.
Elkészítése: A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, fûszerezzük, majd pálcikára a szalonnával együtt felszúrjuk, grillsütõ serpenyõben szép pirosra sütjük. A kukoricát lecsepegtetjük, tejföllel összekavarjuk, majd sózzuk és apróra vágott metélõhagymával gazdagítjuk.