Csokoládés-pekándiós tallér

2017-04-22

sponsored links


Hozzávalók kb. 65 darabhoz:





  • A lisztet elkevertem a sütõporral és a porcukorral, tálas mixer tartályába szitáltam.
  • Hozzáadtam a cukrot, a sót, nagy lyukú reszelõn belereszeltem a vajat, és a dagasztókarral morzsásra dolgoztattam.
  • Lisztezett gyúródeszkára borítottam, és a pekándió, a csokoládé és a tojás hozzáadásával gyors mozdulatokkal egynemûvé gyúrtam.
  • 2 részre osztottam, mindkettõbõl kb. 4 cm átmérõjû rudat formáztam.
  • Folpackba csomagolva 1 órára hûtõbe tettem.
  • A rudakból 1 cm széles szeleteket vágtam, mindet sütõpapírral bélelt tepsire sorakoztattam, helyet hagyva köztük, mert sülés közben kissé terülnek.
  • Elõmelegített, 180 fokos sütõben kb. 15 perc alatt készre sütöttem.



A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin áprilisi számában is, a sütemény hozzávalóit pedig az Aszaltgyümölcsök & Olajosmagvak ABC webshopjában tudjátok beszerezni. Kedvenc hátterem a Fotókelléktõl. ?

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/04/csokolade...

sponsored links

Keres?s