Csirkeszárnyak fûszeresen ropogósra sütve... vajon párolt zöldségekkel... krumplipürével...

2014-01-18

sponsored links



Igazán gyors, könnyû ebéd... amikor nem akarok sok idõt a konyhában tölteni....
Sokszor készítem, mert egyszerû, gyorsan kész, kedvemre tudom variálni, épp mihez van gusztusunk, csirke alsócombbal is tökéletes, lehet közé csirkemájat is vegyíteni, szóval csak fantázia és kívánalom kérdése az egész.....

A csirkeszárnyakat jól befûszerezem szárnyas fûszerkeverékkel, majd pici vízzel és pár kanálnyi olajjal párolom, elõsütöm 180 fokon, úgy egy órányit. 
Akkor kiveszem a sütõbõl, a félig sült szárnyakat kiszedem egy tálba, a visszamaradt zsiradékra rászórom a most egy kilónyi fagyasztott mexikói zöldségkeveréket, de bármilyen más zöldség is megfelel, például még nagyon szeretem  zöld ceruzababbal, vagy brokkolival is.
Visszateszem a szárnydarabokat a zöldségekre és vajdarabkákat szórok közéjük, majd megy vissza ...

Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2014/01/csirke...

sponsored links

Keres?s