Csillagszemû Gála - Budapesti Kongresszusi Központ 2014.06.14.

2014-06-15

sponsored links

Anita az Én büszkeségem!

3 évesen, 1700 embert elõtt fellépni, igazán nagy dolog, legalább is szerintem, bár ugye én elfogult vagyok.

De, kezdem az elején. 
Hamar megérkeztünk, biztos ami biztos, ki tudja milyen forgalom lesz. A mûvész bejárón kellett bevinni Anitát. Megmondták melyik teremben lesz a fellépések között.
Egy hete lebeszéltem, hogy megcsinálják Anita haját a fellépésre. Közben a kisasszony éhes lett, elmentem neki pogácsát venni. Viszont mire vissza értem, már nem engedtek be hozzá. Felhívtam párom, már nem engednek vissza, pogi nálam, Anita haja még sehogy.
Aztán egy figyelmetlen pillanatban, belógtam, gyorsan megcsináltattam valakivel Anita haját, de mire kész lett a saját fodrászunk is megérkezett. Haj szétbont, új frizura. Még izgultam kicsit idõben készen legyen, de minden jól alakult.
Utána már tényleg kiküldtek minket. Anita nem akart ott maradni, mert nem tetszik neki. Nem is értem honnan, hirtelen elõkerült két kislány és megfogták a kezét, hogy menjen velük. Mondtam neki, hogy õket ismerjük együtt szoktak táncolni. Nyugodtan felült a lányokhoz a székre, már nem is volt semmi probléma.



Az elsõ tánc végén, láttam egy másik kislánnyal, és már teljesen megnyugodtam. Mindig segít Anitának. Az Anyák napi fellépésen is nagyon sokat segített neki. A következõ táncnál nem láttuk, csak reméltük hogy a többiekkel van. (két fellépés között kivetítõn nézhették a színpadon táncolókat)
Igen, õk már nagyon tudnak

És a finálé, itt párom mondta látta Anitát, végre valami hír a gyermekrõl. De ez még csak a vég kezdete volt.
Vége az elõadásnak, vissza a mûvészbejáróhoz. Tömegnyomi. Közölték, hogy minden gyerek ki fog jönni csoportokban. Egy ideig mûködött is, aztán láttuk minden emeleten megindultak kifelé a gyerekek. Párommal kétfelé osztódtunk. Én közben kisebb vitába keveredtem az elõttem álló csajjal, mert milyen hogy minden szülõ be akar menni, majd kijönnek a gyerekek. Hát ne haragudjon, de ha az én 3 évesem elmegy mellettem, én nem veszem észre és õ sem vesz engem észre, mit csinál az utcán, ki kérdezi meg tõle miért mászkál. Ennek hatására még idegesebb lettem és elindultam befelé, megláttam az ajtónál az egyik anyukát elõtte meg Anitát, felkapta magamhoz öleltem, még a kis szatyija is vele volt. Elindulta vele, azért megnéztem, még egyszer hogy a sötétben jó gyermeket szorongatok magamhoz. Nyugtáztam hogy igen, jól magamhoz szorítottam, õ a kis fejecskéjét a nyakamba nyomta és elindulunk. Amint páromat hívtam, meg van a gyermekünk, õ azon nyomban lemerült, mármint a telója. De jó, kereshettem õt is. Be, ki, le, fel, megálltam az ajtóban gondoltam max a kocsinál találkozunk egyszer. Vártunk kicsit és jött is a bejárat felé.
Szatyi: készítettem Anitának kis csomagot, amit ha elhagy sem áll meg a világ-csomag ropi kibontva, zsepi, víz.

Anita közölte, kislány levette az alsó szoknyáját. Visszarohantunk de nem találtunk semmit.  Ez a kép este 10óra után készül, kicsit zilált volt már. 11re haza is értünk.
De! azon kívül hogy a gyermek kiadás nem nagyon volt megszervezve, az elõadás nagyon jó volt.
Nagyon tetszett, tényleg feledhetetlen élmény. És az, hogy az én kislányom egy ilyen mûsorban részt vehetett, leírhatatlan érzés.

Anita minden nap megkérdezi, Anya?!mikor megyünk néptáncra? És ez a kis emberpalánta, már elmondhatja, hogy valamit elért az életében. Gratulálok!!! és még sok ilyet kívánok!



Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/06/csill...

sponsored links

Keres?s