Cseresznyés turmix

2014-04-08

sponsored links

cseresznye.jpgMég Romániában vettünk a múltkor találomra néhány üveg lekvárt, fogalmunk sem volt, hogy mi micsoda, mert nem beszéltünk közös nyelvet, így csak abban bízva, hogy a házi lekvár rossz nem lehet, bevásároltunk néhány üveggel. :P

Volt köztük egy NAGYON finom cseresznyelekvár, amivel nem gyõztünk betelni, és gondoltuk, hogy friss gyümölcs híján a turmixunkat is feldobhatná! :D

Így is lett, imádtuk, amíg el nem fogyott! ;)

A recept:

  • 1 nagy marék (fagyasztott) spenót
  • répa - lereszelve vagy a léprés visszamaradt rostját is használhatjuk ;)
  • 1 kisebb céklalereszelve vagy a léprés visszamaradt rostját is használhatjuk ;)
  • banán
  • 2 ek házi cseresznyelekvár
  • 1 kk fahéj

Sorban összeturmixoljuk a hozzávalókat annyi vízzel, hogy krémes állagot kapjunk -, ha fagyasztott spenótot használunk, akkor érdemes meleg vízzel turmixolni, hogy a végeredmény ne legyen fagyos. :P

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2014/04/08/cseresz...

sponsored links

Keres?s