Cseresznyevirág-szörp hibiszkusszal

2013-05-07

sponsored links

cseresznyevirág2_480x360.jpg

A cseresznyefa szinte elsõként bontja a virágát tavasszal. Kis érdekesség, hogy ez Japánban az egyik legbecsesebb természeti jelenségnek számít, a virág pedig a szépség, a természetesség és a tisztaság szimbóluma is egyben. Akkor miért ne élvezhetnénk ezt az igazán értékes virágot kicsit tovább is? :D

Elsõ kísérletként a cseresznyevirágból teát készítettem. Bár az íze jó volt, de a színe nem volt az igazi. Szerettem volna, hogy kicsit emlékeztessen a cseresznye színére...így adtam hozzá hibiszkuszt és voila! gyönyörû pirosas színt kaptam virágos-gyümölcsös illattal. Érdemes kipróbálni!

[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... https://ritmusakonyhaban.blog.hu/2013...

sponsored links

Keres?s