Csalános nyúltekercs

2014-11-13

sponsored links


Sikerült csodálatos, csontozott nyúlhúst vennem: gerincet és oldalast. Az oldalas és egy nagy séta beindította az agyrágó bogarat: harsogó zölddel töltött tekercs az ünnepi asztalra.

A húst megmostam, leszárítottam és besóztam. Vöröshagymát és fokhagymát apróra vágtam.
Az erdõ alján friss csalánhajtásokat szedtem, melyeket alaposan megmostam, papírtörlõvel leszárítottam és apróra vágtam.

A húst bekentem a hagymapéppel, majd a vágott csalánnal.

Felgöngyöltem és lazán, zsírozott, alufóliába tekertem.

Elõmelegített sütõben megpároltam, majd a fóliát kibontva megpirítottam a tekercseket.

Miután kihûlt a hús, felszeleteltem és ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2014/11/csa...

sponsored links

Keres?s