CSAK1PERC: Pánik

2017-02-13

sponsored links


VILÁGGÁ MENTEM ?állt az asztalon hagyott gyûrt papírlapon ákombákom betûkkel a kijelentés - hatalmas pánikot okozva a családban. 
?Hogy tehette ezt? És fõként miért? Hiszen annyira jó fiú, jól tanul, sportol, segít, soha egy bántó szó el nem hangzik a szájából; bármit elmondhat õszintén, rengeteg barátja van, mindent megteszünk azért, hogy boldog legyen? ? cikáztak az anya fejében a gondolatok. 
? Nem figyeltem rá eléggé, mindig csak a munkámon járt az agyam, ahelyett, hogy vele foglalkoztam volna. Hányszor könyörgött, hogy menjek el vele a meccsre!?- csapott hatalmasat a levegõbe az apa. 
?Tegnap leszidtam a trehánysága miatt. Kár volt egy ottfelejtett cipõért akkora patáliát csapnom- szipogott a nagymama. 
?Kis majom! Ha azt hitted, hogy engedély nélkül bejöhetsz a szobámba és turkálhatsz a holmijaim között- nagyot tévedtél. De ezért nem kellett volna elszöknöd! Hol lehet most?  Biztos fázik, éhes.? ? morfondírozott a nagylány - sírásra görbülõ szájjal. 
Ajtócsapódás szakította félbe a gondolatmenetét.
-           -  Sziasztok! Megjöttem! Nagyon hideg van kint, de gondoltam leseprem Erzsi néni elõtt a havat, nehogy elcsússzon. ? tette le a kabátját a hidegtõl kipirosodott arccal a kisfiú.
-            - Drága kisfiam! Annyira aggódtunk érted! ? szorította magához szorosan az anyja.
-          -  Ilyen üzenetet hagyni! Nem szép dolog? - lóbázta meg a papír fecnit az orra elõtt az apja.
A kisfiú csodálkozva nézett családjára.
-            - Ja! Házi feladatként fogalmazást kellene írni ?Világgá mentem!? címmel, de semmi nem jutott az eszembe ? hiszen Nekem mi okom lenne rá?

-         ?

Folytats a blogon ... eletrecept.blogspot.com/2017/02/csak1...

sponsored links

Keres?s