Csak merészen! :)

2015-02-19

sponsored links


Az utóbbi idõben sokszor szembe jut, hogy amikor elkezdtem írni a blogot, még mennyire másképp fõztem. A diéta miatt rengeteg olyan alapanyagot kezdtem el használni, amit korábban sosem. Bár újítani már akkor is szerettem, hisz a bulgur, a kuszkusz már ismert alapanyagok voltak nálunk, és azért ezek még mindig nem az átlag magyar háziasszony konyhájának alapélelmiszerei. Mégis, nagyon sok új ízt fedeztem fel azóta. Épp ezért bátrabban is kísérletezem. És habár elõfordulnak kevésbé sikeres kreációk, többnyire valami nagyon jó dolgot sikerül az asztalra tennem. Legalábbis mi így gondoljuk. :) Szóval, csak merészen! :)

Ez a recept is egy jól sikerült verzió. A Fûszerésznél kapható fahéjjal és csillagánizzsal készítettem. Egyébként nehéz megállni, ha az ember betéved hozzájuk, hogy ne vásárolja fel az egész boltot. A héten a kínai ötfûszer keveréküket próbáltam ki (szintén kacsához), és szerintem a top tízes listámra felkerült. :)
A recept a Kifõztük online gasztromagazinban jelent meg.

Fahéjas-csillagánizsos kacsa sütõtökös kuszkusszal

Hozzávalók 4 személyre
- 2 bõrös kacsacomb (kb. 45 dkg) ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2015/02/csak-mer...

sponsored links

Keres?s