Croissant-ból szendvics

2014-08-07

sponsored links



A croissant-tal is úgy vagyunk  -mint sok minden mással-   ha jót akarunk enni, akkor sütök.




Számomra ma már az elkészítése nem luxus, sem alapanyagban, sem idõben. 
Nem kell bele "rengeteg" vaj, csak 12,5 dkg. 
Nem kell vele 1/2 napig dolgozni, kevesebb, mint 30 perc alatt a tényleges munka megvan. 
A tésztának persze meg kell kelni, erre idõt kell szentelni, de közben végezhetem egyéb teendõim.
Így ha valaki megkívánja, mérlegelés nélkül a konyhában termek, hogy elkészítsem.
Szeretem csinálni. 
Ráadásul amikor croissant készül, biztos elég egy könnyû leves a késõi ebédre, 
de vacsorára is tökéletes, vagy másnap reggelire, 10 óraira.
Finom forrón, melegen, langyosan, hidegen, de másnapra sem veszít vonzerejébõl. 
(A képek másnap délben készültek.)




A recept már a blogon, ugyanúgy készítem, mint mindig, 
az utolsó kelesztési idõ most is 2 óra hidegen, így kedvelem legjobban.

Az eredeti recept itt található:
Többféle kelesztési idõvel próbálkoztam, sütöttem a tészta elkészítése után
 
Érdemes mindegyik bejegyzést átfutni, mielõtt elkészíted....








 

Folytats a blogon ... szeretetrehangoltan.blogspot.com/2014...

sponsored links

Keres?s