Clatronic KM 3323. robotgép 3. rész

2014-02-05

sponsored links


Három hét tapasztalatát foglalnám össze. Amikor keresgéltem a robot gépek között három szempontot kellett néznem egyik, hogy ne foglaljon nagy helyet, erõs legyen, illetve dagasztásra tészták keverésére habverésre használnám. Kis helyet foglal kisebbet mint elõtte a kenyérsütõ. Dagasztásra szinte napi szinten használom jobb mint a kenyérsütõ volt könnyû tésztákat dagaszt és gyorsabban 5-8 perc között 1-el indítok 2-re vált és ez pont elég kenyérsütõt amit csak dagasztásra kelesztésre használtam kiváltotta. Dagasztok vele kenyeret, kalácsot, blundel tésztát ennél a vaj keveréket pillanatok alatt kikeveri eddig kézzel végeztem, fánkot is dagasztott szintén jó lett és a pogácsát is jól bírta. Keleszteni a táljába szoktam konyharuhával takarom le.

Képek:



  
Piskótához eddig szétválasztottam a sárgáját a fehérjétõl robottal egybe verem fel rögtön hozzáadva a cukrot 3-as fokozat két perc 4-es fokozat 4-5 perc. Ha vizes piskóta készül elõre kimérem a vizet és fokozatosan adagolom hozzá mûanyag tetõt nem használom, nem verõdik ki. Lisztet mint eddig kézzel keverem bele. Kiöntõs edény jó, mert kicsi a hely az adagoláshoz. Tejszínt könnyedén verte erre is jó.
  Tejszín hab ilyen vele.
Kenyérsütõm tartály és annak tartója cserére szorult közben az Ufesa tálas mixerem is lelassult és nagyon hamar melegedett gondolkodtam két félében de szerintem ez jobb megoldás volt. Késõbbiekben is írok a tapasztalótokról. 

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/MaryKonyhja/~...

sponsored links

Keres?s