Chocome ? Tavaszi újdonságok

2014-04-20

sponsored links


Évkezdés óta tervezem minden hónap elején, hogy mostantól aztán nagyon odafigyelek, nincs csoki, nincs süti, nincs esti falatozás és persze mozgás van minden nap. Aztán sajna általában másként alakul, mert ?jaj, ma olyan nehéz napom van, úgy megérdemlek egy kis finomságot? / ?olyan nyomasztó rossz idõ van, nézzünk be a cukiba, hátha van az a jó kis meggyes-mákos? / ?ma még utoljára, aztán holnaptól nincs mese? és ehhez hasonló önámítások.

Ha már ilyen rossz vagyok, az is belefért, hogy egy nap alatt végigkóstolgassam a Chocome 2014-es tavaszi újdonságait. Ha már lúd, legyen kövér. :) raffinee_pekandios

Nálam a Nr.1. egyértelmûen a sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokival bevont pekándiós Raffinée illetve ízkombinációs kistestvére az 50g-os táblás, pekándiós, karamell ízû csoki pasztillás, tengeri sós, tahiti vaníliaporos Carré.

 

Carre_pekandios

Mire az elnevezés végére jut az ember, már elfelejti az elejét, de azért érdemes újra nekifutni és elképzelni, milyenek lehetnek ezek az ízek egy csokorban (tejcsoki, pekándió, vanília, só, karamell). Ha ez megvolt, mármint a vizionálás, akkor kinyithatjuk a szemünket és kezdõdhet a kóstolás. És láss csodát! Amilyennek képzeltük, pont olyan, és annyira tuti, hogy nem bírjuk abbahagyni.

Mikor elõször kaptam ajándékba sós-pörkölt kukoricás csokoládét, teljesen beteg ötletnek tûnt. De ennek kipróbálása óta megvilágosodtam, mennyire passzol a só a csokihoz. Ezt az élményt éltem át itt is. Illetve a pekándiónak és a Raffinée-nál az ostyának is köszönhetõen a roppanós ?chrunchy? feeling is megvan. Nekem ez a kettõ a gyengém.

Mindkettõ csomagolása nagyon elegáns és trendi, de a Raffinée doboza ünnepélyesebb, ajándékba biztos azt venném. Viszont nálam a Carré karamell ízû csoki pasztillái feltették az i-re a pontot, úgyhogy saját fogyasztásra tuti õ lenne a befutó. Már egy hete, hogy kóstoltam a csokikat, de ennek a karamell pasztillának az íze konkrétan minden nap az eszembe jut. Sõt, már többször azon kaptam magam, hogy arról ábrándozom, milyen saját kreációs feltéteket lehetne még párosítani hozzá és a tengeri sós tahiti vaníliaporhoz.

Egyébként a Carré, az új 50g-os táblás verzió nagyon veszélyes. 29 ízben elérhetõ, négyzet alakú, kb. tenyérnyi doboz. Dizájnos és vonzó, olyan igazi ?én ezt most megérdemlem? termék. Méretre pedig pont a határán van annak, hogy ha már megkezdte az ember, jó eséllyel ki is lesz végezve.

 

 


Folytats a blogon ... afozomasina.hu/archives/2014/04/20/ch...

sponsored links

Keres?s