Bõrös császár--ropogós bõrrel

2015-10-12

sponsored links


Ez a bejegyzés tulajdonképpen csak azért született, mert biztos vagyok abban, hogy sokan vannak, akiket éppen úgy izgat a ropogós sült bõr létrehozása, mint eddig engem is. Szerintem nincs egyedüli üdvözítõ technika, de vannak mûködõ, jó megoldások. Nekem is van.
Kipróbáltam több lehetõséget és voltak kisebb-nagyobb sikereim is, de egyikkel sem voltam teljesen elégedett.
Mára azonban rájöttem, hogy nem is akarok mindig tökéletesen ropogós bõrt sütni, mert ennek vannak hétköznapi nehézségei.
Történetesen az, hogy egy ilyen manõver után az egész sütõt bizony ki kell takarítani. Pontosabban  nem kell, de úgyis azt fogjátok érezni, hogy kell.
Nagyon jól mutat a TV mûsorokban és bizony az éttermi tányérokon is, de azokat a sütõket nem nekünk kell takarítani.
Évekkel ezelõtt egy Jamie Oliver által bemutatott technikára esküdtem, ami valóban mûködött, de nem volt teljes az eredmény. Nálam legalábbis nem. Gondolom azért az egész véghezvitele nagyban függ a sütõ teljesítményétõl és a mûködésétõl is. Ha nem süt egyenletesen és elég magas hõfokon, akkor nehéz ilyen eredményt ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2015/10/boros...

sponsored links

Keres?s