Bulihelyek szabadnapos anyáknak

2014-05-14

sponsored links

 

 evakonyha2014_small.jpg

 

 

 

 

"Férjecském, adj egy kis kimenõt!... Megjövök estére, háromra, vagy négyre, vagy holnap délre mint azelõtt!" 

 

Aki esetleg nem ismeri a Csókos asszony c. operettet, és a sokat idézett betétdalt, kimûvelheti magát, íme (Haumann Péter és Kovács Kati elõadásában):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De a viccet félretéve: megjelent az Éva Konyha magazin, amelyben ez alkalommal én írtam a Kimenõ rovatot.  6 témában ajánlottam 10-10 helyet, amit nyaralás közben, vagy nyári pihenõnapokon érdemes felkeresni párosan, gyerekekkel, barátnõkkel, vagy egyedül a szûkre szabott ?saját idõ? óráiban:

 

-          Hívogató étterembelsõk

-          Balatoni helyek

-          Ha összejön a család?

-          Pincék

-          Romkocsmák

-          Teraszok

 

Már a címlap is sokat ígérõ, és sokat is ad: szerepelnek benne halas fogások hazai vizekbõl, befõzési tippek, gluténmentes receptek, két hétre való fogyókúrás diéta, fõzés gyerekekkel, gyümölcsös desszertek ? mind-mind csodálatos ?tálalásban?, jobbnál jobb fotókkal és grafikai megoldásokkal.

 

És ha ez nem lenne elég: 5 gasztroblogger is bemutatkozik ? köztük én is, de ha szeretnétek megtudni, mi a kedvenc ételem, konyhai eszközöm, vidéki és budapesti éttermem, meg kell vennetek az újságot.

 

Ha siettek, persze meg is nyerhetitek a FB oldalunkon, ha még holnap reggelig velünk játszotok, ITT.

 

 

 ÉVA KONYHA600x270_szoveges.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2014/05/14/bu...

sponsored links

Keres?s