botmixer okossagok

2013-04-16

sponsored links

nyilvan szuperjo lenne egy nagy ketkaros sokat tudo komolyabb darab, de csak hogy egy egesz kezenfekvo ervet mondjak ellene, nincs egy negyzetcenti folosleges helyem se
a konyhat mar igy is arcatlanul nagy reszben az en dolgaim foglaljak el, emellett a ~8 negyzetmeteres szobam azon tul h haloszobam nappalim es munkahelyem, egyben a fel kamram is
keptelenseg volna egy botmixer-aprito-habveronel nagyobb dologban gondolkozni
maradok a kezi dagasztasnal es keresek ismet egy viszonylag kis helyet elfoglalo botmixer-aprito-haberot {van ennek neve?? nem volt mas otletem, ez meg annyira bena ..}

kineztem egy 700 w-os tefalt ? a 700 w lattan ?? villamlani kezdett ? a ? szemem ??
az vszleg nem halna be a raw brownies-tol, az eros

tapasztalatom nincs, esz nelkul meg nem szeretek ilyeneket intezni
igy azonnal masokhoz fordultam: a facebookon ket helyen, a gasztroblogos es a csokis csoporban tettem fol a kovetkezo kerdest:
H E L P * sziasztok, botmixer-habverõ-aprítót szeretnék venni [ilyesmit]. kinek milyen márkával milyen tapasztalatai vannak?? köszönöm a segítséget!
[alcazas miatt ekezettel irtam, bar asszem a gyujtooldalak behalasai miatt kenytelen leszek oda is berakni a posztjaimat amennyiben szeretnek latogatottsagot nehany emberen kivul (nem veletlen h nem itt tettem fel a kerdest, hehe)]

rengeteg valaszt kaptam, de tenyleg sokat, orultem nagyon, koszonom szepen mindenkinek!!
sokkal okosabb nem lettem, de teny h alakul a velemenyem, ugyhogy nem is kerdes, hogy volt haszna
mihelyt megvan a dontes meg kezemben az eszkoz, jelentkezek

a vegeredmeny:
bamix + +
bosch + + ? ?
braun + + + + (+) ?
clatronic (+)
esge +
moulinex (regi) +
philips + + + + + ?
russel hobbs + (+)
tefal (+)
sencor +
zepter +

a velemenyek reszletesen lejjebb olvashatok, bemasoltam mindet, hatha vki hasznara lesznek
rozsaszinnel ki is huztam amit kulonosen hasznosnak tartok (amellett h a sajat tapasztalataim miatt a reszek csatlakozasara egyertelmuen nagyon oda kell figyelni)
? Csak Bosch - semmi más.
? Nekem van egy ilyenem is... szeretem, de... a botmixert néha alig lehet szétszedni... már nem egyszer ejtettem el, mert olyan nehezen jött szét, hogy levertem vele a tálat, amiben vertem a habot..
? Nekem egy ilyen szettem van, maximálisan elégedett vagyok vele.
? Nekem is Bosch van, baba mellett napi 3 használat a minimum. Legjobb!
? Nekunk Braun van, fem a botmixer resze es mindenfele kiegeszito kutyut is lehet kapni hozza. (...) Teljesen meg vagyunk vele elegedve, nem adnam semmilyen mas botmixerert.
? Nekem Braun van, az elmúlt két évben ötször kellett motort cserélni, mert az aprítótól beszart.
? nekem bosch van es utalom, mert a keses aprito fedelet NEM SZABAD elmosni, pedig neha koszos lesz, sot, mindig. arra nagyon figyelj oda vasarlas elott, hogy minden kajaval erintkezo resz mosogathato legyen! ==> itt figyeltem fel arra hogy letezik ilyen, itt fogtam gyanut, koszi kedves moha es safrany
? Nekem is Braun van (...), és elégedett vagyok vele.
? A Zepteres és a Bamix az etalon, hosszú távú befektetés. Megfizethetõ kategóriában van az ESGE Zauberstab, ez a svájci gyár készíti a többit is, csak saját márka alatt töredék áron adják.
? Braun robotgépem van! (Braun M 880 M,M 830 tipusú) (...) 8éves,de birja a strapát. Késes apritó tetejét nem szabad vizben elmosni!!
? Itt is egy braun, 3 éve használom, semmi baja. A habverõje szerintem nem alkalmas semmire, folyamatosan kell nyomni a gombot, amíg felveri a habot. Arra én a philips kézimixert használom, meg a dagasztásra is.
? A nõvéremnek is braunja volt, legalább 8 évig használta, és akkor sem volt baja, csak a jófej (...) vett neki egy kitchen aidet :)
? Clatronicom volt, ha 3 évre akarsz gépet venni, akkor az szuper (onnan kezd kopni és vége). Azután férj Philips-et vett... egy nagy kaka. Úgy útálom ahogy van. Soha többet.
? Nekem phlilips hr1364 van, nagyon jó, de lehet, hogy már nem lehet kapni.
? Nekem Bamix van, és csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.
? nekem volt egy bosch (aprítóval, habverõvel meg ilyesmi), elég sokat használtam, aztán pikk-pakk odalett - elkezdtem átnézni a piacot: mindegyiknek mûanyag a kopós része... én többet drágát semmiképp nem vennék. az aprítóhoz meg szerintem nem elég erõs egy botmixer. és még: a teljesítményét nézném meg mindenképp.
? nekem tefalom van, szeretem, egyedül arra a részére kell nagyon vigyázni, ahol összeteszed a motorrészt az aprító tetejével. Ha nem pontosan illeszted akkor a két mûanyag alkatrész "ledarálja" egymást. Ettõl eltekintve könnyen használható.
? Nekem Russel Hobbs van, meg vagyok vele elégedve, de a régi Moulinexnek kicsit jobb volt az aprítója.
?
nekem philips van, nagyon szeretem, ilyen. nálam szempont volt a fém rúd, mert az tartósabb és könnyebb tisztán tartani mint a mûanyagot
sot kaptam 2 e-mailt is, azokat kulonosen koszonom!! 
Anna, nekem volt egyik, lett másik, sztem nagy különbség nincs a két gép között. Egy ideig bírja, aztán megadja magát, de sok évig bírta az enyém is. A habverõt én nem használom, a másik gépem, a kétkaros azt jobban tudja. Amúgy az aprító, meg a botmixer végzi a dolgát:)
haho nekem 600 wattos philipsem van, es remek (aprito, meruloturmix, habvero), elotte is philips volt, de eg es fold, a 600 w (sztem 500 volt elotte, de lehet, h csak 400? nem emlekszem)

Folytats a blogon ... annaeszik.blogspot.com/2013/04/botmix...

sponsored links

Keres?s