Bolti- hurka házilag készült kolbásszal sütve

2014-01-10

sponsored links

                                                                             
Hozzávalók: fél kg. hurka, házi kolbászhoz: 1/2 kg.  darált sertéshús/lapocka/, 4 cikk fokhagyma, 3 tk. õrölt bors, 1 ek. pirospaprika, 1 csapott ek. só.
Elkészítése/ kolbász/: A fokhagymát megtisztítottam fokhagyma présen átnyomtam/lehet reszelni/ a húshoz tettem a többi fûszerekkel együtt és jól össze gyúrtam . Keskeny  hengereket formáltam belõle majd felmelegített zsírban megsütöttem. Mikor elkészült kivettem az edénybõl és a hurkát is ebben a zsírban sütöttem készre.
Ui: Régen mikor még volt rá lehetõségünk édesanyáméknak volt füstölõ akkor, nagyobb mennyiségben  készítettünk kolbászt természetesen akkor húsdarálóra szerelt csõvel bélbe töltöttük a kolbászhúst. Nagyon finom  így  kevesebb  mennyiségbõl is !

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/01/...

sponsored links

Keres?s