Boldog szülinapot kisfiam!

2014-03-29

sponsored links


Az én drága kisfiam éppen ma lett 7 éves. Szerény körben ünnepeltünk, csak család, és Ricsi egy barátja.
Az ünnepelt bolognai lasagne-t rendelt, és epres-csokis tortát :)

Nagy mókamester az én fiam, s ezen túl nem egy könnyû eset, annyi biztos :))  Legfõbb jellemvonása, hogy makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez, és ezek megvalasótásában nem ismer határokat, nem hajlandó kompromisszumokra, nem érdekli semmi más, csak az, amit õ akar. Számára nem létezhet lehetetlen, s ha kell, hát álljon fejre az egész világ, csak megvalósulhasson akarata. Idõnként állanódan új hobbija van, folyton tevékenykedik, munkálkodik, szüntelen kitalál valamit.

Pl ilyeneket mondd, mint ma: "Aki mérgesít, az jól megjárja. De komolyan mondom!"

Néha nagyon bosszantó tud lenni, emelett pedig annyira szerethetõ, hogy az ember lelke is elolvad, ha hozzábújhat. Nem tudom megmagyarázni azt, amit a közelében érzek, rögtön elgyengülök, szívem-lelkem átmelegszik. A láthatatlan köteléket, ami kettõnk közt van, majdnem kézzel foghatóan érezni tudom :)

Az én kisfiam nagyon hasonlít rám, mondhatni, teljesen "rámütött", ezért könnyen megértem õt még akkor is, ha olyasmit tesz, ami egyáltalán nem tetszik. Benne teljesen magamat látom, s talán így picit könnyebb elfogadnom-megértenem a saját hibáimat is.

Légy mindig ilyen boldog, ilyen vidám, drága kisfiam! Nagyon-nagyon szeretünk :)







Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2014/03/boldog...

sponsored links

Keres?s