Blogszülinap ünnepi tortával

2011-12-27

sponsored links


Ma 2 éves lett a blogom. Számvetést az elmúlt két évrõl - mint ahogy tavaly - idén sem készítettem. Bár a statisztikák megmutatják, hogy a kezdetektõl hány országból, hány látogatóm volt, úgy hiszem nem ez a fontos. Az igazi örömöt számomra  az a sok visszajelzés jelenti, amikor az olvasóim örömmel újságolják,  hogy  a  receptjeim  alapján elkészített étel vagy sütemény mennyire jól sikerült és milyen nagyon ízlett a családnak, vendégeknek. Külföldön élõ honfitársainktól is gyakran kapok nagyon kedves e-mail-eket. Sokan írják, örömmel tölti el õket, hogy rátaláltak a blogomra és azon belül olyan  elfeledett ízekre, receptekre, melyet még nagymamájuk, édesanyjuk készített nekik gyermekkorukban. Sokszor sírva kóstolják újra a régi ízeket. Különösen örülök, mikor gasztroblogger kolleginák fõznek a recepttáramból és olyan elismeréssel szólnak egy-egy általam megalkotott ízvilágról, mint ahogy Gizi, akit igen nagyra becsülök, mert kifogyhatatlan az ötletekbõl és azok megvalósításán naponta fáradozik. Aztán még nem is beszéltem arról a sok felkérésrõl, amiket  különbözõ gasztrotémájú újságoktól, nõi lapoktól vagy portáloktól, fûszeráruházaktól vagy a gasztrobloggerek közt közismert "nagy nevek"-tõl kapok. Azt hiszem, ha ezek után már semmi más nem történik velem és a bloggal, akkor is elégedettnek érezhetem magam. Ezúton is mindenkinek szeretném megköszönni, aki naponta látogat, vagy csak néha-néha jön, vagy talán csak egyetlen egyszer hagy egy kommentet, egy hozzászólást, hogy jelen van az én és a blogom életében.

Születésnapra pedig egy valódi torta is dukál. Bár csak képzeletben tudok mindenkit egy szelettel megkínálni belõle, aki erre jár, azért fogadjátok sok szeretettel tõlem. 

A torta receptje Gesztenyé-tõl származik, az alkalomhoz illõen én átkereszteltem ünnepi tortának, de mindegy hogy is ...

Folytats a blogon ... azotthonizei.blogspot.com/2011/12/blo...

sponsored links

Keres?s