Biomizéria

2014-01-17

sponsored links


Biomizéria

Ültünk a fûtetlen Trabantban, és csak arra tudtam gondolni, hogy pár óra múlva annyi banánt ehetek, amennyit még életemben nem láttam. Aztán meg azon töprengtem, hogyan mondjam majd el az osztálytársaimnak ezt az élményt, hogy minél menõbbnek tûnjek. 

Debrecentõl Bécsig jéggé dermedt a lábunk, és amikor kiszálltunk a puccos piacon az autóból, már senkit nem érdekelt a banán, csak, hogy hol tudnánk megmelegedni. Hogy végül vettünk-e déligyümölcsöt ott Bécsben? Már nem is emlékszem, mint ahogyan arra sem, volt-e ott biobanán.
Az viszont tuti, hogy Pomázon az egyik zöldségesnél egy idõben táblán hirdették, náluk bizony biobanán kapható. Megálltam egy percre, és komolyan elgondolkodtam. Ez nálam nagyon ritka, mert leginkább magányosan, a hálószobában, a fürdõben, vagy a toaletten töprengek az élet nagy kérdésein, ám ekkor a tény, hogy Magyarországon biobanánt árulnak, annyira meglepett, kénytelen voltam ott, helyben magamba szállni. Bár nem vagyok sem kereskedelmi, sem export-import szakértõ, de úgy ...

Folytats a blogon ... chiliskave.blogspot.com/2014/01/biomi...

sponsored links

Keres?s