Banánvirágos esküvõi torta

2011-08-17

sponsored links


Eddigi legkomolyabb feladatomnak tekintem ezt az esküvõi tortát, amit most megmutatok Nektek.

Eddig csak egy torta készült a konyhámban esküvõre, de az nem "ér", mert ajándékba csináltam, így nem volt akkora tétje, hogy mi van, ha nem felelek meg maradéktalanul a menyasszony ízlésének. :)

Most azonban hosszú, hónapokig tartó egyeztetésben voltunk Annával, hogy minden klappoljon, úgy ahogy az kell. Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy rám bízta ezt a fontos feladatot, és így megbízott bennem! Borzasztóan izgultam, hogy meg tudok-e felelni az elvárásoknak, különös tekintettel arra a tényre is, hogy ez az egyik legfontosabb nap egy nõ életében, és én semmiképpen nem akartam az elrontója lenni.

Nehéz feladatnak indult amiatt is, hogy ekkora nagy tortát még sohasem készítettem. Miután 70 szeletes méretet kellett produkálnom, a biztonság kedvéért merevítéseket is kellett terveznem hozzá és azt is át kellett gondolnom, hogy melyik szint milyen típusú krémmel legyen töltve, hogy megfelelõ tartásuk legyen.

A menyasszonnyal egyeztetve végül úgy döntöttünk, hogy a legalsó szint meggyes csokikrémmel legyen töltve, középen egy túrós-málnás tejszínes krém, legfelül pedig kimondottan étcsokis, karakteres csokikrémmel a szülõk kedvéért. :)

A torta külsejét tekintve több problémával is meg kellett küzdeni. Aki tortákat készít, az tudja, hogy az ...


Folytats a blogon ... jepatojtavan.blogspot.com/2011/08/ban...

sponsored links

Keres?s