Balzsamecet-krém

2014-05-22

sponsored links

Hogyan készül a hagyományos balzsamecetbõl krém? Egyszerûen! Így:

Végy egy adag modenai balzsamecetet (1 liter), egynegyednyi (250 g) cukorral keverd el, tedd fel lassú tûzön fõzni, addig, míg felemennyiség nem lesz belõle, és készen is vagy!
Annyira ügyeljünk, hogy a helyiség, ahol készítjük, jóól szellõzzön, mert az ecet párolgása közben erõs illatok szállnak fel. 

Mi mindennel lehet enni?
Pl eperrel. Bizarr, de garantálom, hogy mûködik!
Ill. bármivel, amihez ecetet használnánk, vagyis nyers zöldségek, saláták, párolt zöldségek, húsok, gyümölcsök....
Határ a csillagos ég!




Most nagyon divatosak és épp szezonjuk is van az epres salátáknak, ez jó megoldás lehet a még finomabbá és izgalmasabbá tételükben!









Folytats a blogon ... cheffeleseg.blogspot.com/2014/05/balz...

sponsored links

Keres?s